|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
MTD, 24.5.2010 Zkontrolujte nejprve zda má motor vůbec kompresi! |  | Studené starty u křovinořezu Solo 109 B, 24.5.2010 Vynecháváte zásadní krok z návodu! Napsáno jest : Cca 5x stlačit pumpičku, aktivovat směrem nahoru sytič a na rukojeti řidítek, při plném plynu, dát STOP tlačítko dolů, do polohy START! Tím je aktivován poloplyn! Startovací šňůru zatáhnout do... celý příspěvek > |  |
|  | Korejská jedle - zrezla a opadala, 23.5.2010 Dobré odpoledne přátelé. Jeden faktor se vašimi příspěvky táhne jak červená nit! Korejská jedle, je ať Korejská nebo Západočeská, stále jedle! Tedy dřevina stínomilná, jejímž přirozeným prostředím jsou vlhčí, hlubší, živné půdy, nemá ráda znečištěné... celý příspěvek > |  | Využití benzinu Speciál 91, 22.5.2010 Význam to má a dík za napsání a popis. Potvrzujete co jsem výše uvedl a navíc je tam to podstatné, určitě ty mašinky nejprve "napojíte" a teprve pak startujete. Čili tak ještě více eliminujete možné následky. Jsou to všechno ještě poctivé... celý příspěvek > |  | Podezřele nízké ceny v eshopu?, 21.5.2010 Luboši, pročetl jsem oba Vaše příspěvky a je mi z nich smutno. Dýchla na mne doba "ledová" z před roku 1989! To se nám to myšlení lidí hezky (díky některým politikům a zastydlému socializmu), vrátilo o dvacet let zpět! Ano paninko, ten... celý příspěvek > |  | Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010 Možné to je, pokud je opravdu kvalitní nájemce, vlastník pumpy, stará se i o čistotu nádrží atd., pak to procento ethanolu je jak má být. Ono to je spíše v tom jak si pumpaři "pomáhají". A také by to chtělo napsat jaké strojky! |  | Využití benzinu Speciál 91, 21.5.2010 Pokud by šlo jen o 4,1% biosajrajtu zatěžujícího životní prostředí, nebyl by to zase tak velký problém. Jenže ono jde o max. 7 %!! To už problém je, nejen cenově, biosajrajt je celkem dost drahý a nejen výroba! Co však je podstatné, výrobci... celý příspěvek > |  | Škůdce na modřínu, 18.5.2010 Zdravím. Je to mšice, korovnice pupenová (Adelges laricis). Ta během vývoje vytváří bílá vosková vlákna, ty vytváří i korovnice zelená (Sacchiphantes viridis), jenže její sání provází ohýbání jehlic. Nejlépe použít postřik 0,05% KARATE se ZEON... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hecht 132 - údržba, 6.5.2010 Máš pravdu Roxi, u toho jednoho bowdenu křováku, co jsem potkal za celý život asi tak na 5 minut, to stačilo, rád se nechám poučit zkušeným odborníkem. MMCH WD-čko používám právě na vypláchnutí toho sajrajtu! |  | Škůdce - něco jako kůrovec?, 6.5.2010 Problém je výskyt ve větším množství, případně tzv. kalamitní výskyt. Toto je občasný výskyt a ten za problém snad nebudeme považovat? Nebo ano? |  |
|  | Škůdce - něco jako kůrovec?, 6.5.2010 Něco jste někde četl o nějakém problému? |  | Škůdce - něco jako kůrovec?, 6.5.2010 Nevím co bylo v dávných dobách, na světě jsem naštěstí tehdy nebyl, hnědé uhlí je přeci jen starší.
Sadař = ovocnář, tedy alespoň tady v okolí, sadař, nerovná se dendrolog a řekl bych, že dendrolog to řešit zcela určitě nebude, pouze pokud by byl... celý příspěvek > |  | Škůdce - něco jako kůrovec?, 6.5.2010 Víítku, protože nejsem sadař, nýbrž lesník, jsem k léčení stromů napadených jakýmkoliv kůrovcem více než skeptický. Zejména pak u nově objevených druhů, jakým je pravdpodobně Váš Scolytus rugosus, odborná literatura zná pouze Scolytus rugulosus,... celý příspěvek > |  | Křovinořez Hecht 132 - údržba, 6.5.2010 Prostříkávat bowden, ano bowden, protože na křovinořezu je jen jeden, čímkoliv, rozhodně nedoporučuji. Z výroby je lanko ošetřeno a přidáním dalšího "maziva" dosáhnete pouze efektu "lepidla prachu". I v profesionálním užívání... celý příspěvek > |  | Kurník - izolace?, 5.5.2010 A co svetříky, ty jim neupletete? A bačkůrky by to chtělo! Ty moje jsou v jednoduchém prkenném kurníku, každý den, za každého počasí, mohou ven a i bez izolace a žárovek nesou mimo doby přepeřování už pátý rok. Dostávají krmnou směs pro nosnice, na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|