Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Kotouc na krovinorez, 29.5.2010
A co takhle poreferovat co máte za křoviňák?
MTD, 29.5.2010
Svíčka je mokrá, jiskru dává, ale " buď není co zapálit, nebo není čím"??? Možná máte problém v tom, že vyžínač je na elektriku když : " alebo tam kamarát dával tepelnů poistku, aby sa nezadrela "??? Upchatý karbec to asi nebude, bo mokrá svíčka by... celý příspěvek >
Honda, Stihl nebo Husqvarna?, 28.5.2010
No ono to není o výkonu, ono to je jako porovnávat dětské kolo s Hondou 1000 CBR! Bezpřevodové dočišťovače nejsou primárně určeny na sekání trávy na sušení, či krmení! Pokud toto nepochopíte, raději takové srovnání neuvádějte. Jak se který stroj... celý příspěvek >
Motorová sekačka Dolmar PM-4600 S, 28.5.2010
Nemáte až tak úplnou pravdu! Jednak na krabici nutně nemusí být krajina původu obsahu, ale krabice, to za prvé. Za druhé kde máte jistotu, že obsah nebyl vyroben v továrně Dolmar v Číně a typicky plagiován tamtéž?! Také ovšem pravdou je, že mnoho... celý příspěvek >
Struna na křovinořez, 26.5.2010
Zdravím Pedro po celkem dlouhé době, kde jste se flákal??? Pětihraná a dnes i šestihraná struna je opravdu agresivnější. Čtyřhran se postaví do polohy "kosočtverce", tedy jednou hranou vpřed. Tyto profily "jdou" více břity.... celý příspěvek >
Nezlobím. Dvoulanková 800,- a čtyřlanková 990,-, ale všiml jsem si že ji již také mají z hliníku a pro běžnou hlavu dodávají také hliníkové průchodky pro Flexiblade. Mají tam ale i z kovu. Průchodky pro AutoCut 52,- Kč kus.
Star Line má ty částečky v plastu, takže to není tak tvrdé, Flexiblade má ty zoubky celkem tvrdší, mám ho tu ještě cca 50 metrů a každý kdo ho měl ho odmítá, protože musel jít do nových vodítek daleko dříve. Průchodky jsou hliníkové, na té spec.... celý příspěvek >
Na Flexiblade je lepší speciální hlava od Oregonu. Auto Cut dostával celkem zabrat na průchodkách.
Struna na křovinořez, 25.5.2010
Předně, struna se "trhá, láme" víc pokud je suchá. Klidně po delší odstávce celou hlavu i se strunou namočím do vody třeba do rána. Stejně tak namočím i náhradní strunu před montáží. Starline má barvu kovu, více do šedočerna, stříbrna. Struny STIHL... celý příspěvek >
Husqvarna 395 XP - plagiát, 25.5.2010
I když jste "časově " malinko mimo, odpovím Vám já. Profi pily skutečně nepotřebuje každý a na použití jeden týden kolem domu v roce už vůbec ne. Hecht se, řekl bych, za léta jeho dovozu, celkem zlepšil. Osobně ho již tak nezatracuji, pro... celý příspěvek >
Struna na křovinořez, 25.5.2010
Zdravím, na tuto houževnatou houštinu se mi nejvíce osvědčila Oregonská Nylium Starline, tmavá, obsahuje částečky hliníku a má tvar průřezu hvězdu. Na cívkách se dodává 3 mm i 3,3 mm, v blistrech pouze 3 mm.
Aky krovinorez, Dolmar MS 430 alebo Marunaka, 24.5.2010
A co se trošinku svěřit na jakou práci má ten křovinořez být .
Jezírko z hnojiště, 24.5.2010
Což o to, nápad to špatný není, já měl takové z bývalého hnojníku a pod pergolou, tuto sobotu po celkem slušném krupobití a bez betonu a folie.  Ale co se týká těch kapříků, souhlasím s kolegou. 80 cm mínus obložení a nezámrzná hloubka je... V... celý příspěvek >
Studené starty u křovinořezu Solo 109 B, 24.5.2010
Napsal jste to přesně, "strejda", tak nějak to jeho vyjádření působí, ne jako od "renomovaného" technika na jakoukoliv značku! Křovinořez, pila, pokud nemá vyloženě více poloh páčky sytiče, žádná "kouzla" s ním se nemají... celý příspěvek >
Malý červ na borovici, 24.5.2010
Dobrý večer paní Bohuno, naštěstí jsem si všiml opakované prosby! Stále to je jen o dohadech, fotky jsou tak málo vypovídající a na jehličí je několik příznaků najednou. Na obou prvních obrázcích, nad šišticemi, je "cosi" brouku podobného,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika