Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008
Přímo to souvisí s povrchovou úpravou válce, použitých materiálů na dalších dílech motoru. Např. McCulloch 130 měla také poměr směsi 1:20. Když se použil poměr 1:50 se značkovým olejem, tak během velmi krátké doby byl píst, jako papír a bylo po... celý příspěvek >
Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008
Já chemii používám na kostkách, kolem chodníků. U plotu nám rostou lesní jahody, a taky pásmo nad studnou není nejvhodnější takto ošetřit. Stejně se něco musí sekat.
Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008
Záleží, jak to máte daleko a co má pohánět motor strunové sekačky. Může to být benzínový vyžínač, stačí menší výkon - u plotu stejně jedině struna, nebo el. strunovou sekačku - může problém s přívodem el.proudu, také manipulace je díky... celý příspěvek >
Dolmar, 16.6.2008
P. Kudrna jen se zeptám, už se Vám to stalo, že jste se někde zachytil bovdenem? Já jsem si to zkusil nanečisto. Jestlipak víte, jak to dopadne, prostě přidáte plyn. Sečete tak, že kolem Vás pobíhá dítě, nebo třeba pes? Asi ne, Vás to neohrozí,... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 15.6.2008
K tomu Polmaru jsem Vám to ale dříve vysvětlil. Uvedli mě tam, protože mě to velmi zajímá a oslovili mě, zda to případně v okolí nepředvedu příp. zájemcům - mě nevadí, když to někomu ukážu, jak to pracuje  - stejně to byli... celý příspěvek >
Opakujete stále dokola to stejné, já Vás nebudu napodobovat. Jen pro Vaše zklamání uvedu, že mě nikdy Polmar ani Dolmar neživil. Ale jeden zásadní rozdíl zde je, já to, o čem píšu mám a používám to, nebo jsem to pořádně vyzkoušel. Vy... celý příspěvek >
Mě je jedno co s kým máte společného. Mimochodem Polmar velmi dobře funguje, a také začíná podobné zařízení vyrábět jedna česká firma. V popisu je uvedeno navíc něco o druhotné spalovací komoře. Cena kolem 12000,-Kč. Ani mě nenapadlo Vás... celý příspěvek >
Dík za podporu, z mé strany to nikdy nebylo o vytočení se. Bylo to o tom, jestli to má cenu pokračovat. Už jsem se osobně setkal s asi 20 lidmi, kteří zde diskutovali. Vždy to bylo oboustranně přínosné a já si o takových přístrojích vždy rád... celý příspěvek >
Pila Jonsered CS 2138, 15.6.2008
Tento model se vyskytuje ve více barevných kombinacích a názvech. Já jsem se několikrát dostal do pozice toho, který má zjistit, proč to či ono nefunguje. Závady byly např. problém s mazáním na téměř nové pile několikrát asi 3 x, prasklé pružiny -... celý příspěvek >
Hledání chyb - bunny, 15.6.2008
Celkově je to pro mě ztráta času, podle toho, jak jste se zde od začátku prezentoval, ale není mi jasné, jak poznáte na dálku, že jsem nervózní. Já jsem byl pouze jednou nervózní, protože nám 3 dny nešel internet a měnila se po spuštění IP adresa. Tu... celý příspěvek >
H345e, 15.6.2008 Obsahuje fotku
Pila má mazání jen při běhu řetězu, potom je to možné. Jaký jste použil olej. Z obr. je zřejmé, že osazení na řetězovém kole(prstýnek pouze na spojkovém bubnu - dělitelné) pohání šnek čerpadla, proto mazání není možné při volnoběhu.
Hledání chyb - bunny, 15.6.2008
Z pohledu kvality(nejstarší doložený výrobce motorových pil), délky záruky i v profi provozu -2 roky, ceny, je to ve většině případů v současnosti nejvhodnější volba. Resp. jsem ještě nedostal jedinou negativní odpověď, nebo si nikdo nestěžoval, že... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 14.6.2008
Když jste to tvořil, tak jste byl buď úplně namol, nebo jste 3 dny nejedl. Jinak si nedokážu ten guláš ve Vaší hlavě vysvětlit................ Nedávno jste se o Dolmar vážně zajímal a každá rada byla dobrá. Potom jiné dotazy i zde a... celý příspěvek >
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 14.6.2008
Nevím, o co Vám jde, ale nijak se mě to nedotýká. Jsem jen uživatel, tak jako Vy HQ. Protože jsem se za ta léta naposlouchal dost špatného o Dolmaru, tak jsem pouze uvedl dost blafů na pravou míru. Až budu mít příležitost vyfotit... celý příspěvek >
H 323 R, 13.6.2008
Podle popisu majitele to s ním začalo házet, a než si uvědomil, co se děje zastavil se nástroj a všiml si, že má napnutý bovden. Tak zjistil, co se stalo. Tam jde o to, že motor je uložen v gumové objímce a když se ulomí ten výstupek,... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika