Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pila Dolmar 350C, 21.6.2008
Olej koupíte taktéž u Makity, a chce to pouze zjistit ve svém okolí, kde servis, nebo prodej je. Nedávno mi říkal jeden p., že o některých prodejcích vůbec nevěděl. Doporučuji používat olej Dolmar.
Napínání řetězu u pily Dolmar ES 2140A a Narex, 21.6.2008
Porovnání napínání u obou pil je jednoduše popsatelné. U Dolmara je to vyřešeno lépe a působí to i festovnějším dojmem. Narex má výhodu vyššího výkonu a při delší práci nevýhodu ve vyvážení pily - zápěstí ruky na předním držadle dostává zabrat. V... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 21.6.2008
Sekejte tak, aby motor běžel svižně v otáčkách a nezatěžujte jej nadměrně(např. vysoká tráva, rychlý pohyb v sečení). Chyba je také provozovat stroj na nízké otáčky, protože tyto motory potřebují otáčky, aby měly výkon, jinak je namáhání dílů v... celý příspěvek >
Pila Dolmar 350C, 21.6.2008
Tady mi není jasné, jestli olej Dolmar HP100 máte, nebo jej uvažujete koupit. Do Vaší pily je vhodnější. Má nižší poměr mísení 1:100, což je pro CAT vhodnější. Mísení je stejné - pořád 1:100, stejně, jako u... celý příspěvek >
stihl 024 AV carb. tillotson, 19.6.2008
Dělaly se s tím různé pokusy, ale pro podmínky profi z důvodu spolehlivosti byla výměna nejlepší řešení.Profesionálové, kteří tehdy přešly na HQ, nechápali, jak jsou pily bezproblémové. Ale tomu se nevyhne asi žádný výrobce, Sachs Dolmar 115i měl... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 18.6.2008
Záběh u Vaší sekačky právě probíhá a po asi 10 hod. provozu si nechejte seřídit karburátor v odborné dílně, nebo u někoho, kdo to opravdu zná. Změny nastavení budou nepatrné. Ještě pořád nemám jistotu s tím mísením oleje. Podle návodu byste měl na... celý příspěvek >
Jaký kultivátor? Vari novinky roku 2008?, 18.6.2008
Tady je problém ten, že téměř shodnou debatu jsem vedl dříve s 11.99, stejné výrazy, navíc je to pro většinu z Vás nesmírně složité se identifikovat. Asi potřebujete rychlokurz. Splést jsem se teoreticky mohl a omluvil jsem se, to slovo na rozdíl od... celý příspěvek >
Ceny ND porovnání, 18.6.2008
Ceník pro porovnání cen některých dílů je na drupol.cz.
www.zahrada.cz/forum/mala-mechanizace/bubnova-kontra-listova-sekacka-vyhody-a-nevyhody - podívejte se.
To je dobře, že jste se ozval, neboť Vy jste mě napadl.
ND na Stihl FS 80 levněji?, 18.6.2008
Nejjednodušší co Vám mohu poradit je nafotit válec a píst a podle toho se dá posoudit, jestli je možné s tím něco dělat.
Platí to na 11.99, 11.107, zde se jednoznačně jedná o stejnou osobu,  Vám se omlouvám, ale ruku do ohně bych za Vás nedal, neboť shodné výrazy jste dříve do upozornění z této adresy uváděl. To vyhledávání tady dokáže divy.... celý příspěvek >
H 323 R, 18.6.2008
OK je to tak - bovden, ve kterém je lanko od plynu.
Tady máte klasický příklad více IP adres - 4243, 11.104, 11.99..., víte p. XY označil jste mě slovem, že by mě měl někdo zatnout tipec, asi jste nedokázal přenést přes srdce, že každý nemá doma velký traktor a k němu lištovou sekačku. Já jsem... celý příspěvek >
Strunová kosačka Noell, 17.6.2008
Potom je možné použít 1:40 kvalitní olej pro 2takty - dle návodu. Možná vzhledem k těm, kteří to kupují v marketu tam dali preventivně 1:25, to i z pohledu všelijakých jiných olejů.
Další diskuze:  4142434445>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika