|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Homelite F3055 X MacPac 300 McCulloch X Al-Ko BC 4125, 28.6.2008 Tady Vám nerozumím, je tam palivo 1:25 - to máte v návodu? |  | Zaseklý nůž u elektrické sekačky?, 28.6.2008 Je to tak. Sepnutím spínače se ozve cvaknutí, to se odjistila elmag. brzda. Ale někdy se stane, že vlivem delšího odstavení je odpor větší a motor jen bzučí. Je třeba sekačku odpojit od sítě a potom pootočit nožem - rozhýbat na obě strany a... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar, 28.6.2008 To tedy u této profese nejste dlouho. Já jsem zde x krát opakoval, že jsem rád, jak se to celkově vyvinulo. Že Dolmar se i u nás dostal tam, kam patří. Mezi absolutní elitu. Navíc má v nižších řadách kvalitněji konstruované pily, to nemá nikdo z... celý příspěvek > |  | Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 L - ten při velkém uzavření může dělat popisovaný problém - na sytič pila chvilku jede, potom po vypnutí sytiče se zvednou otáčky = chudá směs a motor zhasne. Špatně nastavený L šroub způsobí, že motor špatně akceleruje, nebo moc kouří... celý příspěvek > |  | Zaseklý nůž u elektrické sekačky?, 27.6.2008 Nevím, co je to hrabe naprázdno. Jen bzučí, nebo běží a nůž se netočí..? |  | Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 Ta oprava byla nyní, nebo dříve a potom tato závada?...... Je to způsobeno chudou směsí, po vypnutí sytiče je problém s ochuzením směsi... Čím je způsobena chudá směs při řežimu provoz je ale těžké přesně určit. Nejprve bych začal... celý příspěvek > |  | olej na řetěz - závadnost, 25.6.2008 Delší odstavení pily při provozu s bioolejem je nebezpečné v tom, že tento olej může zalepit čerpadlo, nebo jej poškodí tím, že se zbytky - žmolky dostanou do soukolí. Není to pravidlo, že se to stane po 3 měsících, nebo půl roce. Záleží i na... celý příspěvek > |  | Hecht 132 - nazory, 24.6.2008 S ohledem na předpokládané použití si myslím, že stroj splní Vaše představy. Má potlačení vibrací pomocí gumové objímky, což je v této kategorii běžné. Celkově konstrukce působí solidně. Pohlídejte si správnou pohonnou směs a... celý příspěvek > |  | Jak sundat kolo ze staršího vozíku Vares, 24.6.2008  Zkuste podle fotek porovnat, případně dále popsat, jestli je to stejné uchycení. Neměl by to být problém sundat. |  | Husqvarna 395 XP - plagiát, 23.6.2008 Zadejte do vyhledávání zde..395 XP - objeví se m.j. téma Husqvarna - jsou tam fotky a další info. |  |
|  | Motorová pila Solo 636, 22.6.2008 Je to tzv. hobby pila, kompaktní třída. Je to výraz pro nejnižší třídu, ale to není na závadu. Pokud nečekáte, že budete s pilou řezat velké průměry dřeva a často, tak budete spokojen. Jiná je kupovat tuto pilu použitou od někoho. Zde je třeba více... celý příspěvek > |  | Strunová kosačka Noell, 22.6.2008 Přesně tak, ty rady jsou pouze jak by to mělo být a ideální stav se mnohdy nedá dodržet. Např. než pořídíte stroj je tráva hodně vysoká, nebo přijedete na vzdálenou chatu, kde máte velkou zahradu, tak prostě spěcháte, aby to bylo za víkend hotovo.... celý příspěvek > |  | Strunová kosačka Noell, 21.6.2008 Mimo téma... Tak už jste v poslední fázi - začínáte to zkoušet jinak , nepotřebuji se s Vámi stýkat ani u kávy ani jinak. Nevím totiž, k čemu by mi to bylo.Já si od takových setkání slibuji - hlavně, že se něco dovím, nebo někomu něco... celý příspěvek > |  | Strunová kosačka Noell, 21.6.2008 Prodejce uvedl 1:40, dle návodu - viz odpověď majitele kosačky. |  | Napínání řetězu u pily Dolmar ES 2140A a Narex, 21.6.2008 Délka lišty je videu 35cm, kterou běžně na všechno používám. Delší lišta není tak důležitá, naopak manipulace s pilou je obtížnější a hrozí větší nebezpečí úrazu. Takovou lištou - 35cm uřežete v případě nutnosti 70cm průměr. |  |
 |
|
|
|