Příspěvky uživatele - 100.185

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Brouk v jezírku, 11.9.2008
Foto stále nevidno. M.R.
Je to škodca?, 11.9.2008
A žijí na tmavých, vlhčích místech. Často pod kameny i truhlíky a květináči, apod..M.R.
Je to škodca?, 11.9.2008
Svinky ale nepřipomínají švába a taky se často při dotyku "scvrknou" do kuličky a když pomine nebezpečí vrátí se k původní podobě. M.R.
Červený pavouček, 11.9.2008
A není to sametka nachová?-snad to mám správně... M.R.
Lasička - upír, 11.9.2008
Pocházím z Polabí od Kolína, ale žádná taková specialita se ke mně nikdy nedostala. Pamatuju si ale pohádku "O králi tchořovi"-byla ještě po mamince a tetě. Ten měl slepice a v noci jim vždy tajně sál krev. To jsem Vám ale, Lucko, moc... celý příspěvek >
Sova, 11.9.2008
Ano, mluvili jsme o rehkovi, já konkrétně o zahradním. Zvonky zelené tady teď nevidím, ale v zimě podnikají na moje krmítka loupeživé nájezdy ve velkých hejnech a odhánějí koňadry a modřinky. Ty ale vlétnou do kdejaké skulinky, vrabčouni ti většinou... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika