|
Jonsered cs2145s, 8.12.2009 Vzduchový filter som očistil pri studenom motore chytí perfektne ale keď je zohriaty a chcem z volnobehy pridať do otáčok zas problém musím ubrať na volnobeh trošku pridať zas na volnobeh a niekolkokrát opakovať a potom sa rozbehne do otáčok. |
 |
Jonsered cs2145s, 1.12.2009 Robí to aj pri studenom motore aj pri zohriatom ale nie vždy. Vybral som vzduchový filter bol dosť zanesený očistil som ho umyl tak uvidíme čo ďalej. Pretočil som ju len tak naprázdno bez filtra ide zaťial dobre uvidím pri dlhšej práci ako sa bude... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Jonsered cs2145s, 30.11.2009 Mám problém s chodom pílky CS2145S po naštartovaní ide na volnobehu v poriadku keď pridám HUUU a zdochne alebo keď už sa dostane do otáčok zrazu HUUU a kaput niekedy beží bez problémov inokedy hnevá. Skúsim bežnú údržbu vyčistiť sviečku a vzduchový... celý příspěvek > |
 |
Vidiový řetěz na motorovku, 16.9.2009 Dom sme ťiež podrezávali klasika stará píla z gátra niečo vyš metra potom IPU zaklinovali a ďalej a ďalej nerobili sme všetko naraz zahádzalo sa maltou a drubý deň pokračovať. Je to makačka ale keď idete špárou medzi tehlami tak sa to dá. |
 |
Drátovci v bramborách, 4.9.2009 Podobný problém sme mali u rodičov, kúpili starší dom na chalupu a v záhrade si zasadili zemiaky. Keď sme ich kopali boli samá dierka navozili sme vápna skoro každý rok teraz asi po 4-5 rokoch je to už lepšie ale zemiaky treba kopať skorej už koncom... celý příspěvek > |
 |
Jonsered CS 2145, 29.4.2009 Aký máte názor na túto pílu. Predpokladám pílenie dreva ročne cca 40m. Hrúbka dreva nax 25cm. |
 |
Kanystr, 2.4.2009 Technický benzín. |
 |
Uzávěrka diferenciálu - ano či ne?, 27.1.2009 Obecne aj u traktoroch platí keď už nie predný náhon tak uzavierku určite a to bez debaty. |
 |
Príprava pody na sadbu zemiakov, 8.10.2008 Ohladne drôtovcou. Zostalo mi zo stavby dva vrecká vápna klasika čo sa dáva do malty aj tak ho asi už nikde nepoužijem môžem ho rozosiať po zemi je na to vhodné aby som si ešte viac neuškodil. |
 |
Príprava pody na sadbu zemiakov, 10.9.2008 Poradili mi vystriekať Randapom zorať a na jar rozhodiť hnoj zapracovať do pôdy a sadiť. rozmýšlam že ten hnoj dám až na ďalší rok nech lepšie prehnie a pôda by mala mať dostatok živýn keď sa tam nič nesadievalo. Neviem čo by bolo lepšie. Či to vôbec... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Príprava pody na sadbu zemiakov, 10.9.2008 Prosím o radu. Mám za domom lúku na ktorej asi 10 rokov nebolo nič iba tráva pravidelne sa kosila - staralo sa o podzemok. Na rok si tam chcem zasadiť zemiaky. Poradte mi čím vystriekať trávu, či nahnojiť pôdu maštalným hnojom, kedy orať a... Som z... celý příspěvek > |
 |