|
Příspěvky uživatele - 62.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jabloň do malé zahrádky, 17.9.2008 Moc Vám děkuju za reakce, jsem sice amatér v pěstování, ale mám jisté a celoživotní zkušenosti v ochutnávání :). J.G. vyřazuju, taky mi moc nechutná, jablka se mi zdají brzy mazlavá a moučnatá a brzy úplně nejedlá. Moc mě zaujaly staré... celý příspěvek > |  | Jabloň do malé zahrádky, 13.9.2008 Moc Vám děkuju za rady. Irena |  |
|  | Jabloň do malé zahrádky, 10.9.2008 Hm, to máte pravdu, zas tak těsně kolem kmenu to jít nemusí :), tak čtvrt až polo jsem si představovala, zase aby nebyla koruna moc vysoká :). Na tom, kdy mají jablka dozrávat, mi zas tak nezáleží, hlavně aby byly hned k jídlu a zpracování, neplánuju... celý příspěvek > |  | Jabloň do malé zahrádky, 10.9.2008 Dobrý den, n. m. je kolem 400 m, oblast středních Čech. Ještě jedno upřesnění - plánuju 1 strom na celou zahradu a ráda bych, aby se pod ním dalo projít. Nějaké jabloně v blízkém okolí jsou.
Irena |  | Jabloň do malé zahrádky, 10.9.2008 Jako naprostý amatér prosím o radu, jakou odrůdu jabloně je vhodné použít do malé zahrádky - které jsou dobře tvarovatelné při zachování nějaké úrodnosti, nerostou příliš bujně a zároveň netrpí příliš chorobami. Nejde mi o velkou úrodu,... celý příspěvek > |  | zastříhávání rododendronů, 15.6.2008 Dobrý den,
potřebovala bych poradit, jestli se může zastříhávat rododendron a jak? Dostala jsem rododendron, který má vyrůst do dvou metrů, ale já bych ho chtěla menší.
Děkuji za odpověď. |  |
 |
|
|
|