Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nový křovinořez - záběh motoru?, 22.5.2008
Zaběhnutí součástek je nezbytné a přetěžování v záběhu vede, aniž to majitel ví, k nevratným škodám v podobě většího opotřebení, namáhání dílů a zkrácení životnosti. Je třeba pouze stroj nepřetěžovat a zajistit dokonalé... celý příspěvek >
Prosím o radu - jaký benzín a olej do sekačky, 22.5.2008
Tak třeba zadejte do vyhledávače - zabraňuje stárnutí benzínu -  našlo to mimo jiné : vseozahrade.blog.cz/0711/priprava-stroju-na-zimu, tam je přímo stabilizátor  popsán, a jeho použití i co se starým benzínem v sekačce -... celý příspěvek >
To záleží na více okolnostech, někdy se zdá, že se nic nestalo po delší době, jindy se start nepovede, nebo po dlouhé době, motor tarokuje - běží nepravidelně, někdy se stane, že vyčištění cesty paliva a karburátoru je nezbytné. Náchylnější jsou... celý příspěvek >
Do 4 taktního motoru - benzín BA 95 Natural, olej v množství většinou u malých 4 taktů 0,6 l. Olej dle výrobce motoru, nebo stejné specifikace. Např. můžete použít olej Mogul Alfa - je to 1 ltr za cca 100,-Kč, nebo B+S je o něco dražší, ale... celý příspěvek >
novy krovinorez, 22.5.2008
Teď jsem to chtěl napsat, ale hlavně, že to tu je. Ale dál, ať se vrátím k původnímu dotazu - tedy s tím úhlovým převodem to souvisí. P.GI , z mého pohledu, vždy mi vadilo, když třeba nebyl originál olej, nebo jsem, nemohl koupit nějaké... celý příspěvek >
novy krovinorez, 22.5.2008
To co mi vyčítáte můžete dělat taky, že Vás prostě ještě něco k tomu napadne a nebo si opravím chybu, ale to je výhoda přihlášení. To není žádná moje výhoda. To je výhoda všech přihlášených, klidně si mohu smazat nějaký příspěvek, to by potom... celý příspěvek >
Sekačka Dolmar 5365 S3 Pro, 22.5.2008
Možná je v tom problém, je tam více trávy a převažuje to. Až bude příležitost, tak se podívám. 
Sekačka na svah, 22.5.2008
...Svahová dostupnost sekaček VARI je 10°. Tento údaj je tzv. bezpečná svahová dostupnost, kdy skutečná naměřená hodnota je vydělena normou daným bezpečnostním koeficientem. Vždy dbejte své vlastní bezpečnosti, protože na svahu hrozí vždy... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 21.5.2008
Na toto je jednoduchá odpověď - já jsem se pouze vyjadřoval k FS55, který nemá žádný AV systém - pokud ano, tak jej popište. Má nízké vibrace, ale vemte jej do vyšší trávy, poznáte, že je to o něčem úplně jiném. MS340 jste zmínil - nevím... celý příspěvek >
novy krovinorez, 21.5.2008
Hlavní máte v návodu. Tedy jak míchat pohonnou hmotu, nebo pokud je to 4 takt, jakou používat. Obecně to platí, jako u každého motoru, než se spotřebuje cca 10 nádržek, tak jej nepřetěžujte, aby se chladil a nepřehříval. Není třeba nijaké zvláštní... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008 Obsahuje fotku
Počkejte Vy MS 340 hodnotíte, jako pseudo AV systém a dáváte jej sem ke srovnání. No, je již pozdnější hodina a celodenní únava dělá svoje.  Když se potřebuji podívat na hodnoty vibrací, které nejsou pro Vás podstatné u Dolmaru,... celý příspěvek >
Kupa krovinorezu - aky stroj vlastne potrebujem?, 20.5.2008
Ještě k podstatnému z Vašeho dotazu - ptáte se, které modely Stihl mají tlumení vibrací - je to nejjednodušší podle katalogu - tabulka a uvedení technických informací. Začal jste Stihlem, tak se podívejte na další modely. Další typy co jste uvedl... celý příspěvek >
Dobře, ale co to je vyznívá, kolik m/s2 levé a pravé držadlo. Hodnoty nůž a strunová hlava. Díky. 
Vy chcete kosit cca 800m2 - toto dělat bez antivibračního systému je již zátěž. Předpokládám, že to nebudete kosit jednou za rok, ale podle růstu trávy. Poznáte to až po práci, nebo po delším úseku. Počítejte s tím, že se budete se strojem točit... celý příspěvek >
Dobrý den, u těch značkových strojů je nárůst výkonu přímo úměrný ceně a pouze nějaké akce změní tento stav. Můj názor je ten, že výkon kolem 1kW Vám bude stačit, už také proto, že se v tomto výkonu pohybují stroje, kde výrobci uvádí, že... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika