Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
a opet vyber pily, 8.6.2008
Pro porovnání a udělání si přehledu, jak je PS420 vyrobena je vhodné si ji prohlédnout na www.dolmar.de, kde si můžete postupně na obrázcích prohlédnout hlavní přednosti a konstrukční řešení. Ani jedna z Vámi uvedených alternativ(Solo,... celý příspěvek >
Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 7.6.2008 Obsahuje fotku
Stihl 034 AV
seřízení otáček motoru Briggs a Straton, 6.6.2008
Nevím který typ B+S máte, ale lze to řešit pružinou - posunout ji o 1 dírku, která je na táhle regulátoru u karburátoru, ale než to uděláte, ověřte si, že Vaše doměnka je správná .
Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 6.6.2008 Obsahuje fotku
Tady nic nechválím, neboť jsem se zde nevyjadřoval. Jinak zde nešlo o srovnání objemů, ale dotyčný srovnal řezný výkon - ten řetěz u H142 hodně ovlivňuje a také konstrukci - tedy lepší provedení z hlediska materiálů. Ani rozdílný objem... celý příspěvek >
Křovinořezy Dolmar, 6.6.2008
Tento model MS25C má kvalitní - pružinový antivibrační systém a je to slabší, konstrukčně stejný model, jako MS 290. Pokud Vám vyhovuje C držadlo, a máte dobrou cenu, tak není co řešit. Vyšší spotřeba proti jiným modelům Dolmar je v tomto případě... celý příspěvek >
H 323 R, 5.6.2008
Když si to prohlédnu zblízka, tak je vidět, že to ulomení nebylo hned, ale postupně se to rázy motoru ulomilo. Ten výstupek drží v gumové objímce - proti vibracím a bylo štěstí, že se nic nestalo. Motor proti vyjetí a vypadnutí přidržel... celý příspěvek >
Množství a měření oleje, 3.6.2008 Obsahuje fotku
Obecně byste neměl mít olej mimo označené -xxxxx pole na měrce. Potom to není problém, ale držel bych se středu měrky. Měřit se má tak, že otřete měrku a opatrně ji vsunete až po zátku se závitem  - v této pozici je třeba zjistit stav oleje... celý příspěvek >
H 323 R, 3.6.2008 Obsahuje fotku
Zjišťoval jsem závadu na tomto skoro nepoužitém  křovinořezu, protože je to celkem prkotina, ale způsobilo to ohnutí hřídele, rozhodl jsem se to pro upozornění nafotit.  
Spotřeba oleje/benzínu u pily, 31.5.2008
Oleje by mělo v nádržce vždy trochu zůstat. Je to proto, že Vy to nepoznáte, kolik ho tam je a pracujete až dojde benzín. Limitním faktorem je tedy benzín, který ukončí řezání. Mělo by to ale být s mazáním řetězu až do spotřebování benzínu.... celý příspěvek >
Testy, 30.5.2008
Klidně si kupte, co uznáte za vhodné. Já jsem proti Mountfieldu - jeho přístrojům snad nenapsal ani řádek. Když to přesně vystihnu, tak jsem se zdržel vyjádření. Ale mohl bych napsat několik stran, taky jsem opravil asi 15 zadřených pil v 7 leté... celý příspěvek >
Testy, 30.5.2008
Ano, je to škoda času, ale jedna věta nevystihne téměř nic, navíc vede k dojmu, že víc není co dodat. Lidem, jako jste Vy se to to určitě jeví, jako zbytečně obsáhlé, ale každý tolik neví, nebo nemá takový přehled, jako Vy.
Testy, 30.5.2008
Vážený p. Jiří. Naprosto chápu Vaše dotazy / to, že vlastníte zrovna výrobek, který se podle většiny přispěvovatelů umístil lépe, než měl. Nebudu polemizovat kolik máte zkušeností s touto technikou. Podívám se na problém z jiné strany, snad... celý příspěvek >
Elektrická řetězová pila, 29.5.2008
No, tak ji máte i s 45cm možnost zakoupit.
Model 183A má délku lišty standardně 45cm, modely 2135A, 2140A - 35 resp. 40cm. U nás jsem model 183A neviděl, ale modely 21... jsou běžně v prodeji. Podle mého názoru 40cm stačí, ale je možné použít i 45cm, je třeba počítat s tím, že delší lišta... celý příspěvek >
Makita - Dolmar má v nabídce oba typy. S motorem do strany jsou určeny hlavně pro práce okolo domu, řezání palivového dřeva, s motorem v ose jsou profi - určeny pro řemeslníky a náročné uživatele. Předpokládám, že se ptáte na modely , které mají... celý příspěvek >
Další diskuze:  4647484950>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika