|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
a opet vyber pily, 8.6.2008 Pro porovnání a udělání si přehledu, jak je PS420 vyrobena je vhodné si ji prohlédnout na www.dolmar.de, kde si můžete postupně na obrázcích prohlédnout hlavní přednosti a konstrukční řešení. Ani jedna z Vámi uvedených alternativ(Solo,... celý příspěvek > |  | Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 7.6.2008  Stihl 034 AV |  |
|  | seřízení otáček motoru Briggs a Straton, 6.6.2008 Nevím který typ B+S máte, ale lze to řešit pružinou - posunout ji o 1 dírku, která je na táhle regulátoru u karburátoru, ale než to uděláte, ověřte si, že Vaše doměnka je správná . |  | Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 6.6.2008  Tady nic nechválím, neboť jsem se zde nevyjadřoval. Jinak zde nešlo o srovnání objemů, ale dotyčný srovnal řezný výkon - ten řetěz u H142 hodně ovlivňuje a také konstrukci - tedy lepší provedení z hlediska materiálů. Ani rozdílný objem... celý příspěvek > |  | Křovinořezy Dolmar, 6.6.2008 Tento model MS25C má kvalitní - pružinový antivibrační systém a je to slabší, konstrukčně stejný model, jako MS 290. Pokud Vám vyhovuje C držadlo, a máte dobrou cenu, tak není co řešit. Vyšší spotřeba proti jiným modelům Dolmar je v tomto případě... celý příspěvek > |  | H 323 R, 5.6.2008 Když si to prohlédnu zblízka, tak je vidět, že to ulomení nebylo hned, ale postupně se to rázy motoru ulomilo. Ten výstupek drží v gumové objímce - proti vibracím a bylo štěstí, že se nic nestalo. Motor proti vyjetí a vypadnutí přidržel... celý příspěvek > |  | Množství a měření oleje, 3.6.2008  Obecně byste neměl mít olej mimo označené -xxxxx pole na měrce. Potom to není problém, ale držel bych se středu měrky. Měřit se má tak, že otřete měrku a opatrně ji vsunete až po zátku se závitem - v této pozici je třeba zjistit stav oleje... celý příspěvek > |  | H 323 R, 3.6.2008  Zjišťoval jsem závadu na tomto skoro nepoužitém křovinořezu, protože je to celkem prkotina, ale způsobilo to ohnutí hřídele, rozhodl jsem se to pro upozornění nafotit. |  | Spotřeba oleje/benzínu u pily, 31.5.2008 Oleje by mělo v nádržce vždy trochu zůstat. Je to proto, že Vy to nepoznáte, kolik ho tam je a pracujete až dojde benzín. Limitním faktorem je tedy benzín, který ukončí řezání. Mělo by to ale být s mazáním řetězu až do spotřebování benzínu.... celý příspěvek > |  | Testy, 30.5.2008 Klidně si kupte, co uznáte za vhodné. Já jsem proti Mountfieldu - jeho přístrojům snad nenapsal ani řádek. Když to přesně vystihnu, tak jsem se zdržel vyjádření. Ale mohl bych napsat několik stran, taky jsem opravil asi 15 zadřených pil v 7 leté... celý příspěvek > |  |
|  | Testy, 30.5.2008 Ano, je to škoda času, ale jedna věta nevystihne téměř nic, navíc vede k dojmu, že víc není co dodat. Lidem, jako jste Vy se to to určitě jeví, jako zbytečně obsáhlé, ale každý tolik neví, nebo nemá takový přehled, jako Vy. |  | Testy, 30.5.2008 Vážený p. Jiří. Naprosto chápu Vaše dotazy / to, že vlastníte zrovna výrobek, který se podle většiny přispěvovatelů umístil lépe, než měl. Nebudu polemizovat kolik máte zkušeností s touto technikou. Podívám se na problém z jiné strany, snad... celý příspěvek > |  | Elektrická řetězová pila, 29.5.2008 No, tak ji máte i s 45cm možnost zakoupit. |  | Elektrická řetězová pila, 29.5.2008 Model 183A má délku lišty standardně 45cm, modely 2135A, 2140A - 35 resp. 40cm. U nás jsem model 183A neviděl, ale modely 21... jsou běžně v prodeji. Podle mého názoru 40cm stačí, ale je možné použít i 45cm, je třeba počítat s tím, že delší lišta... celý příspěvek > |  | Elektrická řetězová pila, 29.5.2008 Makita - Dolmar má v nabídce oba typy. S motorem do strany jsou určeny hlavně pro práce okolo domu, řezání palivového dřeva, s motorem v ose jsou profi - určeny pro řemeslníky a náročné uživatele. Předpokládám, že se ptáte na modely , které mají... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|