Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 4.9.2008
PS 420 nyní už jen s C - katalyzátor, jsem nezmiňoval, neboť jsem nevěděl, jak jsem na tom po stránce zájmu o jiné modely. PS 460 řeže lépe a ten řetěz 1,3 mm můžete použít i na PS 460. Hmotnost je výhodnější u PS 420, ale PS 460 má konstrukční... celý příspěvek >
MaC 130, 4.9.2008
Jo, dík :)))
MaC 130, 4.9.2008
V tomto případě si nejsem úplně jistý, zda je to nastavením karburátoru, ale je to samozřejmě možné. Základní nastavení je L, H 1 otáčka od opatrně zavřených trysek. L se většinou může nastavit cca 11/4 -11/2 , protože je to snadnější... celý příspěvek >
MS 230 x PS 460 x H340E - kterou?, 4.9.2008
Z pohledu zařazení pil samotnými výrobci je PS 460 farm, MS230 hobby, H340e všestranné použití, což je u HQ farm. Stihl 026 je profi pila a lepší je zkusit slabší, nebo srovnatelnou pilu, protože vlastní dojem může být po výběru slabší pily... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008
Pro. H.H., nechci tímto snižovat hodnotu Mogulu TSF, ale kromě ceny nevidím jediný důvod jej používat. To je můj názor. Dříve jsem se dohadoval, když byl k dispozici kvalitní olej, proč někteří stále používají M2T, nebo M6A. Toto nesrovnávám, ale z... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008
Nevím kdo jste..., můžete se podepsat, nebo na mě nereagujte, děkuji. To pro příště. Teď  Vám ještě naposledy na anonymní IP odpovím. Když jsem napsal Technický list, tak se mi to nezdálo, jestli je to skutečně tak, jestli jsem nespletl ,... celý příspěvek >
Levná aku řetězová pila, 4.9.2008
Baterie jsou od Makity, a nevím jestli víte, že se dá nástavcem prodloužit pila tak, že baterie je na konci nástavce. Ale zase to bude něco stát, to je více zaměřeno pro častější využití. 
Olej Stihl, 4.9.2008
Ale vždyť to zde bylo asi před 1,5 rokem někým uvedeno, že výroba je nějak spjata s Castrolem. Proto je z pohledu garance kvality takovým výrobcem a k tomu zkoušky přímo výrobci motorových pil pro mě toto dávno vyřešená záležitost. Který... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008
Je to něco špatného používat vyzkoušený značkový olej, který navíc kvalitou v mém případě překonává jiné levnější oleje. Navíc tento olej dlouhodobě testoval na svoje přístroje výrobce v mém případě Dolmar.Já nikoho nepřesvědčuji, ale je... celý příspěvek >
Olej Stihl, 3.9.2008
Já jsem sem dal navyše tabulku specifikace olejů a co jste dal navyše Vy? Kde uvádím, že je na tom Mogul hůře? Já uvádím, že Stihl je dle normy API na tom stejně v případě HP 1:50...????? Klidně si používejte olej jaký chcete, to mě je... celý příspěvek >
Levná aku řetězová pila, 3.9.2008
Hlavně počítejte s tím, že baterie jsou nejslabším článkem levných aku přístrojů. V tomto případě je to ale kvalitou, a tím i cenou nesrovnatelné, pouze se to stejně jmenuje. Ovšem záleží, kolik toho potřebujete pořezat a jakou máte představu... celý příspěvek >
Olej Stihl, 3.9.2008
Proti tomu nic nemám, když spotřebujete takového oleje hodně a máte jej vyzkoušený, tak víte co děláte. Pro motorové pily je důležité, aby olej splňoval tuto klasifikaci: Oleje pro dvoudobé motory - výkonová klasifikace podle API  -... celý příspěvek >
Vyber pily (2kW), 3.9.2008
Nejprve bych začal u toho, co jste si původně vybral. H 350 je model, který částečně vychází z profi např. 346/353, ale má zásadní rozdíl - nedostatek v tom, že válec dosedá na plastový díl - spodní část klikové skříně. Toto je sešroubované... celý příspěvek >
Pomozte s výběrem benzínové sekačky, 3.9.2008
Já jsem to uvedl pro původního tazatele, pokud jste totožní, po tom nepátrám :)).
Vyber pily (2kW), 3.9.2008
Nejprve bych Vám doporučil dané modely zadat zde do vyhledávání. Zjistíte již uvedené a potom bychom to mohli upřesnit.
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika