|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Snižování omezovacích zubů, 18.9.2008 Tento řetěz bych použil pro řezání pouze měkkého dřeva a hodně bych brousil, abych se co nejdříve dostal do tolerance 0,65 - 0,75mm - tvrdé/měkké dřevo(používat měrku a všechny omezováky stejně snižovat, jinak je rázovité a... celý příspěvek > |  | Hq 357XP anebo Stihl MS-361, 18.9.2008 Předností HQ357 je filtrace, která je s předčištěním a ergonomicky se mě jeví o něco povedenější, taktéž bych vyzdvihl antivibrační systém, který je komplet pružinový. MS361 je silnější pila - viz. kroutící momenty i výkon samotný - naměřeny 3kW u... celý příspěvek > |  |
|  | Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet? , 18.9.2008 Návod takovou možnost nepřipouští. Pokud bych teoreticky použil 3 cípý nůž, tak zásadně co nejmenšího průměru. |  | Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet? , 18.9.2008 Podle katalogu Dolmar je vhodný i na silnější křoviny. Já jsem slabší model použil na podobný porost, jako maliny a šlo to. Ale musíte sekat s maximálními otáčkami, neboť to jde nejlépe za nejnižších rázů - využíváte setrvačnost i vysoké... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 18.9.2008 Je to stejná konstrukce se snahou snížit emise - e. Ale to jsou úpravy, které pouze zlepšují starší model. Nejlépe si to můžete porovnat na parts listech daných modelů - na webových stránkách firmy Husquarna - země - united kingdom -... celý příspěvek > |  | motorová řetězová pila Dolmar PS-500, 17.9.2008 Benzín BA 95 ano, ale olej jakýkoliv pro 2T ne. Nejvhodnější je používat originál Dolmar 1:50, nebo dle dostupnosti 1:100 u Dolmar přístrojů. Vhodnou náhradou je olej určený pro použití v motorových pilách. 2T je také např. motor malotraktoru,... celý příspěvek > |  | Mc Culloch 130, 17.9.2008 Jen doplním, že u této pily byl zásadní problém se startem po vypnutí pily - horký motor. Vedení paliva je vedeno tak ke karburátoru, že došlo vlivem vysoké teploty k odpaření a potom bylo nemožné pilu nastartovat. Po ochlazení/ zkapalnění... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 16.9.2008 To souhlasím, ale jen to potvrzuje, že struna - v tomto případě pracovní nástroj, když nemá potřebnou délku, tak se zvýší otáčky - menší odpor motoru. Potom při správném dodržování délky struny nedochází k takovým rozdílům v otáčkách při sečení,... celý příspěvek > |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Myslím se - pokud je to stejné video - že to opatruje, jako oko v hlavě. Je tam těch Wankelů víc, na sekačce, pily i samotný motor. Setkat se můžeme, podle okolností a vzdálenosti. |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 No, to už bychom odbočovali od tématu, přesto musím uznat, že jste v motorech hodně dobrý. Mě taky více baví praxe, ale když jsme brali motorové přístroje na škole, tak teorie šla sama bez učení, pokud si to člověk někdy prohlédl ve skutečnosti.... celý příspěvek > |  |
|  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008 Pokud se budeme bavit o vyplachování a výměně směsi, tak to byly vždy kanály - viz. výrobci motorů pil, ale je to v podstatě jedno, jak se to jmenuje, hlavně, že to funguje. V poslední době se objevily ty přepážky, což nejsou klasické kanály - 4... celý příspěvek > |  | Vhodný výkon benzínové pily a cena, 16.9.2008 Mě stačila na Vámi popisované požadavky kdysi SD102(1,7kW) ale její malý 3/8 řetěz dostával zabrat v tvrdém dřevě, tak jsem přešel na D109(2kW), pokud by to bylo tehdy, tak Vám ji doporučím. Nezmar, dělník, vysoká kvalita. Ale vývoj jde dopředu a... celý příspěvek > |  | Oprava DS 100 a výběr pily, 16.9.2008  P.R.B, tady jsem nucen Vás opravit. V tom případě se jedná u např. PS350/420,3410 6400 o 8 kanálovou techniku motoru. Je to proto, že já počítám vyplachovací kanály ne sací a výfukový. Běžně se počítají pouze... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008 Já jsem pouze zkusil vypočítat působící síly při max. otáčkách bez zatížení cca 10000 - ty při sečení nastávají - tedy přesně do takových otáček se strunová hlava dostane, ne při sečení, ale v určitých okolnostech při sečení - např.... celý příspěvek > |  | Výměna oleje u motoru Honda GCV135E, 15.9.2008 Pánové, některé z Vás opravdu nechápu. Zúčastňujete se diskuze proto, abyste někomu pomohli, nebo Vás baví, když je to naopak. Přece tazatel mohl sekačku koupit třeba v Německu, Rakousku. To není můj problém, ale když chce návod, tak se zaměřím na... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|