Příspěvky uživatele - 103.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Technika orby, 5.10.2008
Jak jsem psal, bylo to za nejméně příznivých podmínek - mokro a ještě hustá pšenice. Přesto ten prokluz nebyl z pohledu obsluhy znatelný, na videu je vidět víc. Za ocelová kola bych neměnil, jak z důvodu montáže/demontáže, tak samotného ovládání... celý příspěvek >
Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008
Použil bych směs dle výrobce a startoval podle návodu. Když nebude chtít motor naskočit, nedivte se a pokračujte, neboť první start po úplném vyjetí - zkoušce u výrobce trvá delší dobu, než se vše naplní palivem. Je třeba dávat pozor na první... celý příspěvek >
Padající řetěz, 4.10.2008
Určitě máte druhou lištu, tak zkuste nový řetěz na druhé liště. Je taky možné, že se dostanou piliny v roltopu mezi ozubené kolečko a řetěz(zejména pokud jsou větší vůle mezi roltopem a lištou). Občas se mi tak řetěz zablokoval, i... celý příspěvek >
HQ 55 nemaže, 4.10.2008
To se snažím od začátku vysvětlit. Kontrola  vedení oleje, čerpadla  až pod krycí plech.
Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008
Moc pěkná práce resp. výrobek.
pila stihl ms 270, 3.10.2008
Podle toho testu se neřiďte, neboť při vší úctě k té vynaložené snaze to má s objektivním testem společného velmi málo. Když už o tom píšeme, tak mě m.j. vadí, že nejsou na všech pilách hodnoceny stejné parametry, nejsou použity měřící... celý příspěvek >
Vyber motorove pily Dolmar, 3.10.2008
Pokud jste si přečetl celé fórum, tak Vám to jen seřadím, kolik jste ochoten zaplatit je na Vás. 1. PS460 - farm(DX je jen větší výbava pily D dekompresor a přísl.) 2. PS420 - odlehčená farm s velkou výbavou, 3 PS411 - hobby starší model, který... celý příspěvek >
PS 5000, 3.10.2008
Já jsem s dovolením opravil název příspěvku, neboť nebudu psát o padajícím řetězu. PS5000D používám asi 3 roky a jsem přesvědčen o tom, že by Vám pila vyhovovala. Závady o kterých vím, jsou z drtivé části způsobeny obsluhou pily, případně -... celý příspěvek >
Padající řetěz, 2.10.2008
Ano i 1,3 mm/0,325 je možnost záměny.
Padající řetěz, 2.10.2008
Pokud je řetěz stejných parametrů, jako Oregon, není chyba v něm.Někdy je kombinuji(Oregon, Stihl, Dolmar (Oregon) a není problém. Stihl ale také vyrábí řetězy o síle vodícího článku 1,6mm, je možné, že jste koupil takový řetěz. Potom... celý příspěvek >
Pila Stihl 211, 1.10.2008
PS420 vlastním od konce roku 2007, MS211 jsem si důkladně prohlédl, v řezu jsem ji viděl u nějakého pána v lese. Tyto pily se nedají z mého pohledu srovnávat, neboť PS420 je o stupínek výše i z pohledu zařazení výrobcem. Dále materiály... celý příspěvek >
Kolísání otáček motoru Tecumseh, 30.9.2008
Občas se tento problém objeví, důležité je, že to máte v pořádku, taky jsem nedávno opravoval stejnou závadu známému, navíc jsem měnil svíčku a pod keřem zachytil o táhlo a tím se těžko ovládal plyn.
Partner 382, 29.9.2008
To je běžný stav. Nyní jsou pily prodávány často tak, že je ponecháno nastavení od výrobce. Prodejce - pokud existuje přímý kontakt se zákazníkem - většinou pilu nepředvede, pokud ano, tak tento stav prodejce zná, a aniž si... celý příspěvek >
Pila stihl 211 vs oleo mac 947, 26.9.2008
V tomto výběru bych volil MS211, ale vadí mi její hobby provedení a menší výkon i řetěz 3/8, který je vhodnější na slabší dřevo. Výhodou pily je konstrukční řešení otočené řetězky a to, že je to nový model. Má moderní motor a antivibrační... celý příspěvek >
El. řetězová pila McCulloch E Promac 2200 - zkušenosti?, 26.9.2008
Zajímavé řešení, přesto bych byl opatrný při volbě. S touto značkou nemám dobré zkušenosti a co se zdá podle uvedených parametrů výhodné, nemusí odpovídat v praxi. Zase je zde relativně nízká cena, a tím i riziko není tak velké,... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika