|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Technika orby, 5.10.2008 Jak jsem psal, bylo to za nejméně příznivých podmínek - mokro a ještě hustá pšenice. Přesto ten prokluz nebyl z pohledu obsluhy znatelný, na videu je vidět víc. Za ocelová kola bych neměnil, jak z důvodu montáže/demontáže, tak samotného ovládání... celý příspěvek > |  | Jak zprovoznik úplně nový dvoutakt?, 4.10.2008 Použil bych směs dle výrobce a startoval podle návodu. Když nebude chtít motor naskočit, nedivte se a pokračujte, neboť první start po úplném vyjetí - zkoušce u výrobce trvá delší dobu, než se vše naplní palivem. Je třeba dávat pozor na první... celý příspěvek > |  |
|  | Padající řetěz, 4.10.2008 Určitě máte druhou lištu, tak zkuste nový řetěz na druhé liště. Je taky možné, že se dostanou piliny v roltopu mezi ozubené kolečko a řetěz(zejména pokud jsou větší vůle mezi roltopem a lištou). Občas se mi tak řetěz zablokoval, i... celý příspěvek > |  | HQ 55 nemaže, 4.10.2008 To se snažím od začátku vysvětlit. Kontrola vedení oleje, čerpadla až pod krycí plech. |  | Snižování omezovacích zubů, 4.10.2008 Moc pěkná práce resp. výrobek. |  | pila stihl ms 270, 3.10.2008 Podle toho testu se neřiďte, neboť při vší úctě k té vynaložené snaze to má s objektivním testem společného velmi málo. Když už o tom píšeme, tak mě m.j. vadí, že nejsou na všech pilách hodnoceny stejné parametry, nejsou použity měřící... celý příspěvek > |  | Vyber motorove pily Dolmar, 3.10.2008 Pokud jste si přečetl celé fórum, tak Vám to jen seřadím, kolik jste ochoten zaplatit je na Vás. 1. PS460 - farm(DX je jen větší výbava pily D dekompresor a přísl.) 2. PS420 - odlehčená farm s velkou výbavou, 3 PS411 - hobby starší model, který... celý příspěvek > |  | PS 5000, 3.10.2008 Já jsem s dovolením opravil název příspěvku, neboť nebudu psát o padajícím řetězu. PS5000D používám asi 3 roky a jsem přesvědčen o tom, že by Vám pila vyhovovala. Závady o kterých vím, jsou z drtivé části způsobeny obsluhou pily, případně -... celý příspěvek > |  | Padající řetěz, 2.10.2008 Ano i 1,3 mm/0,325 je možnost záměny. |  | Padající řetěz, 2.10.2008 Pokud je řetěz stejných parametrů, jako Oregon, není chyba v něm.Někdy je kombinuji(Oregon, Stihl, Dolmar (Oregon) a není problém. Stihl ale také vyrábí řetězy o síle vodícího článku 1,6mm, je možné, že jste koupil takový řetěz. Potom... celý příspěvek > |  |
|  | Pila Stihl 211, 1.10.2008 PS420 vlastním od konce roku 2007, MS211 jsem si důkladně prohlédl, v řezu jsem ji viděl u nějakého pána v lese. Tyto pily se nedají z mého pohledu srovnávat, neboť PS420 je o stupínek výše i z pohledu zařazení výrobcem. Dále materiály... celý příspěvek > |  | Kolísání otáček motoru Tecumseh, 30.9.2008 Občas se tento problém objeví, důležité je, že to máte v pořádku, taky jsem nedávno opravoval stejnou závadu známému, navíc jsem měnil svíčku a pod keřem zachytil o táhlo a tím se těžko ovládal plyn. |  | Partner 382, 29.9.2008 To je běžný stav. Nyní jsou pily prodávány často tak, že je ponecháno nastavení od výrobce. Prodejce - pokud existuje přímý kontakt se zákazníkem - většinou pilu nepředvede, pokud ano, tak tento stav prodejce zná, a aniž si... celý příspěvek > |  | Pila stihl 211 vs oleo mac 947, 26.9.2008 V tomto výběru bych volil MS211, ale vadí mi její hobby provedení a menší výkon i řetěz 3/8, který je vhodnější na slabší dřevo. Výhodou pily je konstrukční řešení otočené řetězky a to, že je to nový model. Má moderní motor a antivibrační... celý příspěvek > |  | El. řetězová pila McCulloch E Promac 2200 - zkušenosti?, 26.9.2008 Zajímavé řešení, přesto bych byl opatrný při volbě. S touto značkou nemám dobré zkušenosti a co se zdá podle uvedených parametrů výhodné, nemusí odpovídat v praxi. Zase je zde relativně nízká cena, a tím i riziko není tak velké,... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|