|
Příspěvky uživatele - 152.90
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
I toto je Mountfield, 15.9.2008 Oprava pily je u konce, musím smeknout, po třech měsících konečně vymněnili u M. čerpadlo a vše je v pořádku. Vzali to nakonec i na záruku, což jsem ani nepožadoval, vědom si své chyby se špatným... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 9.9.2008 Pánové to výše napsali pěkně, vznešeně a správně. Já se snažím o lidové podání. U prodavačů oceňuji hlavně odbornost a znalost "kecy" a to naučené jak zákazníka "dostat" mne vždy přiměje k jedinému - odcházím a... celý příspěvek > |  |
|  | I toto je Mountfield, 8.9.2008 Já jsem pouze chtěl vyjádřit svoje zkušenosti a případně varovat ostatní. Nemám rád názory - tam bych vživotě nevlezl a nebo takovej sr... bych si nekoupil. Já jsem zklamaný s M. a je mi to opravdu líto. Mne mrzí, že takhle dobře vymyšlená obchodní... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 7.9.2008 Moje zkušenosti: 1)strunová sekačka po 2 letech spálený motor- oprava nerentabilní, byla zadarmo díky kolu štěstí, tak jsem jí vyhodil 2) el. sekačka, v záruce zlobila brzda motoru - v servisu se však vada neprojevila, po... celý příspěvek > |  | Vari Diesel, 30.11.2007 Já jsem koupil pasivní od monfieldu a vyrobil závěs, mám ho blíž. Stroj jsem koupil od prvního majitele ale ve velmi pěkném stavu. Co nemám, je jakákoli dokumentace k vlastnímu stroji. Nemáte něco??? dík Jindra |  | Vari Diesel, 27.11.2007 Vlastním tento vzláštní stroj, máte někdo prosím zkušenosti s příslušenstvím?? |  |
 |
|
|
|