|
Příspěvky uživatele - 23.194
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, 18.4.2012 Dobrý den pane Josefe,
děkuji za upozornění, psala jsem ve spěchu.
Radka |  | Bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, 18.4.2012 Dobrý den,
řešíme nyní zahradu a v knížkách jsme našli jsem Abelipohyllum districhum, bělozlatice dvouřadá - bílá zlatice, abelium... - mám dotaz, zda s tím má někdo zkušenost a případně, zda je možné u někoho koupit sazenice? |  |
|  | Nemocný ořech?, 18.11.2010 Děkuji Vám! |  | Silné stvoly s květy v trávníku, 16.8.2010 Řešil jsem stejný problém na rok starém trávníku. V některé z diskusí jsem zaznamenal názor, že se jedná o nedostetek živin, kdy tráva se snaží na poslední chvíli zachránit a tvoří klasy... První co jsem zkusil, bylo pohnojit... celý příspěvek > |  | Ruj vlasatá, 8.9.2008 Prosím, poraďte. Mám na zahradě ruj zelenou a červenou. Nejdříve u zelené a teď i u té červené začaly se svěšet a usychat listy od vršků a to pouze některé výhony. Nic na listech není. Je to přemokřené či naopak málo zalité či co? Všem děkuji za... celý příspěvek > |  | Rezavé tújky, 17.7.2008 Rez způsobuje molovka thújová. Je to brouk. Z jara postříkat postřikem DITHANE DG - proti houbovým chorobám, během května opakovaně až do počátku června DECIS flow. Opravdu to funguje. Zašla jsem do BAUHAUSu do oddělení hnojiv a zde mají k dispozici... celý příspěvek > |  | čajovník, 9.7.2008 čajovník jsem zloušel pěstovat 3x po roce a vždy mi zašel. Čekal jsem, zda-li si zde přečtu příčiny mého nezdaru, ale jsme na tom všichni stejně. |  | množení buxusu, 7.11.2006 Množení je velmi jednoduché. Stačí krajní větvičku zatížit např.cihlou a nechat např.přes zimu. Pro větší úspěch pod větvičku nasypete trochu země. Sama si pak pustí kořeny. Pak uřízneme a zasadíme. Jednoduché jak facka a hlavně osvědčené!!! |  |
 |
|
|
|