Příspěvky uživatele - 69.79

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
řez natírat či ne?, 6.9.2008
Citování odborníka v příspěvku 67.226 mě tedy dost potěšilo. Přeci jen nedělám vše úplně špatně. M.R.
postřik do kostatců?, 6.9.2008
Ale je fajn, že to berete s nadhledem, paní Evo. M.R.
Kvete jabloň, 6.9.2008
Jak už mě upozornil někde p. Vysloužil, ve špatnou - v letní. M.R. Ale je zvláštní, že stromky přežívají a prosperují dobře i ty, co to "zažily" před pár roky.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 6.9.2008
V úplně prvním příspěvku tohoto tématu jsem teď zahlédla -červené pupínky, připomínající kopřivku-to někdo napsal, jak vypadá po ataku sametky. Byla bych za ně vděčna a ráda bych měnila za své boláky připomínající spíše lepru. M.r.
Sametka podzimní - Trombicula autumnalis, 6.9.2008
Jako správnej alergik Fenistil gel mám a ještě nějaký Psilo-balzám. Ale zaujal mě ten bezbarvý lak na nehty! O tom pouvažuju. Výlet!?! Začínám mít pocit, že než dosuším ovoce, dovařím džemy, vypleju jahody, načešu ovoce... dorazím tam jako správná... celý příspěvek >
postřik do kostatců?, 6.9.2008
Pane 76.122, tentokrát Vám musím dát za pravdu. Pěkně jsem se zasmála, poradil jste velmi dobře. Možná by byl dobrý i podobný přípravek, který používám já a je to "Rúčovyplejt"-bude zřejmě na stejné bázi. Hezký večer, M.R.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika