|
Objednávka od Starkla, 6.5.2008 Frigo sazenice jsou výborný, kupuju je už pár let.Spolehlivě se to ujme.A budte ráda, že mají pfloxy jen pupeny, to se vám líp chytí, než vytáhlé vybledlé.Reklamace je zbytečná, uvidíte sama.ted jsem sázela frigo lesní jahody-a už mají krásný zdravý... celý příspěvek > |
 |
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 1.5.2008 pánové děkuji dost jste mi pomohli v rozhodování co koupit - bubnovku
Karel |
 |
|
 |
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008 ted mě napadá, že by neměl být problém nechat si zuby na liště časem přebrousit, u plotostřihů je to podobné a brousí to kdekdo, kolikrát tuto službu zajištuje i prodejce, navíc u trávy by se snad neměly až zas tak tupit s... celý příspěvek > |
 |
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008 Já ten typ AL-KO taky našel jen přes vyhledávač a neviděl ho. Jinak šlápnutí na pokosenou trávu nevidím jako problém. |
 |
Bubnová kontra lištová sekačka - výhody a nevýhody?, 30.4.2008 Kdo poradí jaké jsou výhody a nevýhody srovnáme li tyto dva typy sekaček? Na Netu lištových moc není zatím jsem narazil hlavně na typy Solo a pak AL-KO BM 875.
Jak jsem si zatím všiml lištovky jsou těžší a dražší.
Chtěl bych sekat na... celý příspěvek > |
 |
elegantní řešení Puklice na více rostlinách, 28.4.2008 zlikvidovat rostliny, boj s puklicí je jak s větrnými mlýny |
 |
Hryzec, 28.4.2008 na hryzce prý platí bud kočka na zahradě nebo takový ten malý psík, snad yorkshir |
 |
Houba na jehličnanech - poradí někdo?, 28.4.2008 měl jsem ji na thuji taky a poradili mi ze zahradnictví Tonja (najdete přes vyhledávač) nějaký postřik který jsem aplikoval a pomohlo to, ale ted už nevím jaký |
 |
Zkušenosti s bubnovou sekačkou Dakr BLP 60?, 28.4.2008 Děkuji a ještě dotazy - jak se buben s noži chová, když narazí na vyvýšený krtinec zpevněný ostřicí? Vezme to i s hlínou? Odhazuje posečenou trávu bokem? Za jak dlouho odhadujete, zhruba, že by se těch 3000 m2 dalo posekat. |
 |
Zkušenosti s bubnovou sekačkou Dakr BLP 60?, 28.4.2008 Mám asi 3000m2 louky (rovina) kterou potřebuji 2-3 do roka posekat na seno. Místy jsou drny od krtků porostlé ostřicí. Sekat bych to chtěl z velké vody a zbytek např. okolo stromů a plotu už bych dorazil kosou. Bude mi na to stačit výše... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Případ šalvěje azurové, 22.4.2008 Dobrý den, mám několik druhů vytrvalých šalvějí.Každý březen je ušmiknu až u země a už ted mají bochan lístků.Jsou pak pěkné a bohaté. jinak semenní se nám po celé zahradě, zalézají do spár... vydrží hodně.
Vloni jsem v Baumarktu koupila šalvěj,... celý příspěvek > |
 |
destilační přístroj, 17.3.2008 Je lepší pálit s deflegmátorem nebo bez deflegmátoru? Pokud s deflegmátorem tak první i druhé pálení? Z minulé odpovědi jsem pochopil, že pri použití deflegmátoru se oddálí priboudlina, tudiž dokap, tak že je jádra více? Prosím potvrďte jestli... celý příspěvek > |
 |
destilační přístroj, 11.3.2008 Máte někdo zkušenosti s pálenim z černého bezu? Jaké je množství destilátu vzhledem k výchozí surovině? Jaká je kvalita a chuť a hlavně jastli se nemusí přidávat cukr, mám totiž radši když je pálenka pouze s ovoce a né z cukru. |
 |
přesazení stromku z lesa, 8.3.2008 Děkuju, tak zkusíme vybrat ty, co rostou u kraje. A z hektaru a půl mě nevytlačí ani sekvoj :-))) Normálně stromy kupuju, nejraději na podzim a nekontejnerované, jen s balem, ale těchto je mi líto. |
 |
přesazení stromku z lesa, 8.3.2008 Děkuju, pane Vysloužile, tak to teda zkusím :-) |
 |