Příspěvky uživatele - 247.160

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co pod pletivo?, 3.9.2008
sousedi mají staré vyřazené dopravníkové pásy nařezané na cca30 cm široké pruhy a to mají podložené pod pletivo. Bohužel to není standardně dostupný materiál. My jsme zatím nic jiného nevymysleli.
ovocnářská školka - Brno a okolí, 3.9.2008
mohli byste mi prosím podrobněji popsat cestu respektive umístění Agro Brno Tuřany - místo i pro maloodběratele? K Makru trefím, ale nějak si nedokážu představit kde to tam je. a jak je to s parkováním. předem dík
zivy plot - skudci?, 21.8.2008
Dobry den, mam vysazeny zivy plot z mochny krovite a ruze svraskale (mimo jine - dale je tam zlatice, tavolnik, trojpuk a habr). V posledni dobe zacaly zasychat sipky na ruzi a mochna se "stava suchou a rezavou" a rozhodne to neni... celý příspěvek >
Rotavátor Honda FG 201, 17.8.2008
Děkuji všem za odpovědi, souhlasím s Vámi. Bylo by to dost riskantní, nerad bych stroj odrovnal. Takže motyka to jistí!!! Díky všem.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika