|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
jonsered, 12.10.2008 HQ a Jonsered jsou značky pod koncernem Elektrolux. CS2255 odpovídá u HQ 455. Pouze jsou tam značkové úpravy typu - vzhled, barva, nepatrné odlišnosti v technických parametrech - např. 5,8/5,9 hmotnost. Na moje měřítka je hmotnost kolem 6 kg na výkon... celý příspěvek > |  | pila stihl ms 270, 12.10.2008 Zatím jsem to internetu nenašel, pouze test hobby pil jehož vítězem je profi pila. V novinách to bylo, asi cca za 14 dnů to bude určitě na stránkách itestu - soudím podle doby aktualizace. |  |
|  | Motorová pila do 5000kč, 11.10.2008 S tímto souhlasím. Kdo tím bude nejvíce poškozen, když použije do svého výrobku nekvalitní díl. Výrobce tohoto dílu - dejme tomu levného a nekvalitního - nebo ten, kdo má na obalu výrobku svoji značku. Proto solidní výrobce, pokud použije levný -... celý příspěvek > |  | Technika orby, 11.10.2008 Pokud spojka nevypíná - obložení může být přitom v pořádku - je vada většinou v pružinách, které při poklesu otáček nepřitáhnou čelisti a spojkový buben se unáší - otáčí. Další možností jsou příliš vysoké volnoběžné otáčky. Nalévací otvor... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 11.10.2008 Ale tady je to z 95% o příležitostních uživatelích, které to neživí, někteří si touto cestou brusku rychleji zaplatí - brousí známým. Ale pořád je to o pomůcce, ne výrobním nástroji. Proto Váš pohled na věc nemůže být jiný, stejně tak můj. Každý má... celý příspěvek > |  | Bruska na řetěz, 11.10.2008 To je sice pravda, že novinky v ostření jsou, ale změnu úhlu mohu nastavit také, úhel čela zubu ne, ale nyní se stále běžně prodávají řetězy s klasickými úhly. Kdy budou nahrazeny, navíc pro běžné řezání je to těžko rozpoznatelné, toto více... celý příspěvek > |  | Dolmar PS45 versus Stihl 180, 10.10.2008 Dolmar PS 4 je PS 34. Technicky je to stejný model jako PS 36-45. Toto pižlátko řeže lépe než PS 33, resp. 400 - dle modelu, ale to byste musel zkusit, abyste to mohl poznat. Přesto konstrukčně je řada PS 33 - 410 kvalitnější, ale třeba výměna... celý příspěvek > |  | Technika orby, 10.10.2008 Orební návleky značně pomohou, neboť kola neprokluzují. Mě se nelíbila montáž a demontáž a dále je stroj těžko ovladatelný na otáčení, pokud to technika orby vyžaduje. Myslím si, že vydrží hodně, neboť v hlíně se nemají o co opotřebovat natolik,... celý příspěvek > |  | Snižování omezovacích zubů, 10.10.2008 Souhlasím, tzv. omezovák jsem vždy měřil měrkou a není uváděn jen tak tzv. Kickback - zpětný vrh. U toho je lebka a důrázné upozornění. Komu toto nestačí může dále odstraňovat vadící omezovací zuby, ostatním důrazně doporučuji přesně... celý příspěvek > |  | Dolmar PS45 versus Stihl 180, 9.10.2008 PS45 je pokračující stavebnicový model PS34 -45. Tato pila velmi dobře řeže. Tím bych skončil s popisem předností. Jako největší mínus považuji složitou demontáž/montáž např. prasklé startovací šnůry, i další opravy je to o... celý příspěvek > |  |
|  | Bruska na řetěz, 9.10.2008 V podstatě je to obdoba brusky Primex Por 250. Tuto brusku jsem nějaký čas používal a pokud se tím nechcete živit, nebo nemáte profesionální nároky, tak na běžné ostření je lepší než pilníkem. Nyní používám Einhell SKS 85E, která mým... celý příspěvek > |  | jonsered 2156 vs. husqvarna 357, 8.10.2008 To jste se spletl - 9600 jsou otáčky při max. výkonu a ty jsou u obou pil stejné, max. otáčky cca 13500. U Jonseredu je třeba vyzkoušet, jak se pila drží - přední rukojeť je trochu jinak natočena, jinak jsou to stejné pily, s designem a... celý příspěvek > |  | Technika orby, 8.10.2008 Já to vnímám stejně. Orba mimo jiné půdu obrací. Technicky je uvedený způsob zpracování půdy náročný na zařízení, které jej provádí a také energeticky. Je to takový rotavátor, který rozemele půdu. Já provádím orbu na podzim, vzniknou brázdy a lavice,... celý příspěvek > |  | Motorová pila do 5000kč, 8.10.2008 Teď jsem viděl Raptora - ne v Jurském parku, ale Hechta v jiném kabátě. |  | Jednoosý malotraktor na zahradu, 8.10.2008 GXV 160 jsou nejlepší motory od Hondy - profi OHV. První máme od r. 1995 a nepotřeboval nic kromě trochy údržby a využívám je hodně. Sečení máte možnost buď s převodovkou DSK316 a adaptér, nebo přehodíte motor na celý podvozek - sekačku. Tu jsme... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|