|
Příspěvky uživatele - 103.201
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
stihl ms 260 pro, 11.11.2008 Našel jsem diskuzi na arboristech , kde se jeden dotazuje na rozdíl MS260 - MS260 Pro - a rozdíl je údajně ve vyhřívání rukojetí a karburátoru(což je u nás model WVH), snadnějším startu - dekompresním ventilu, možná je tím myšlen i... celý příspěvek > |  | stihl ms 260 pro, 11.11.2008  Každý, kdo má delší zkušenost s provozem a opravami motorových pil se nepozastavuje nad seřízením pily po záběhu a považuje to za samozřejmé. To ale neznamená, že když není seřízení provedeno, že pila nebude řezat. Rozdíl je poznat a také jsou nižší... celý příspěvek > |  |
|  | stihl ms 260 pro, 11.11.2008 O rozdílu nevím, ale zaujal mě uváděný výkon - 2,4kW. Při srovnání s jinými modely je rozdíl pouze u této pily. Není to jen na zmiňovaných stránkách, ale i na jiných mimoevropských. V popisu mají uvedeno - pro - profesional a možnosti použití a... celý příspěvek > |  | stihl, dolmar nebo husq?, 10.11.2008 Konstrukčně jsou všechny uvedené pily velmi podobné. Kliková skříň je tvořena spodní částí válce a víčko ji uzavírá. Tento komplet je přišroubován do plastového skeletu. Uživatelsky je na tom nejlépe MS180, ale má nejnižší výkon, který... celý příspěvek > |  | Hodnocení předností a záporů nové řady HQ čtyřista, 7.11.2008 Abych pravdu napsal, tak jsem čekal podrobnější popis nové řady, hlavně mě zajímala ta skutečnost, zda se ztotožňujete v hodnocení těchto pil s prodejci, se kterými jsem měl možnost o tom hovořit. Když to zkrátím, tak zklamání z větších hmotností i... celý příspěvek > |  | Dolmar PS-420, nebo 420C a proč?, 27.10.2008 Vážení, zde je opravdu klasický příklad - podej prst a utrhnou Ti celou ruku. Myslím si, že jsem nikomu nezůstal dlužen odpověď na solidní otázku, ale na takové dotazy se nabízí odpověď - 2 modely pil. Nic víc, protože ani... celý příspěvek > |  | Technika orby, 27.10.2008 Je to pohonná jednotka na Balcar. Ale tu jsem neměl čest vidět, pouze na prospektech. Proto bych se pídil na Vašem místě po tomto bývalém výrobci, nebo nástupnických firmách, pokud nějaké jsou. |  | Výkon řetězové pily, 26.10.2008 Většinou stačí výkon kolem 2 kW, ale stačí o něco méně, nebo víc samozřejmě nevadí. Záleží, co jste ochoten investovat. U HQ by takový výkon splňovala např. H340, ale i 136, jestli je již v prodeji nová řada nevím, tam jsou další modely s... celý příspěvek > |  | Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 P.Vysloužil, názor samozřejmě můžete mít i tehdy, když danou věc vůbec neznáte, nebo s ní nemáte žádné zkušenosti. Mě jen udivil Váš postoj k testu - prezentaci v situaci, kdy nevíte nic o aktivitách těch, kteří jej dělali a jestli... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008 Přeji Vám to, neboť když je smůla, tak to chce mít zase štěstí(i když bez šikovnosti by ani to nestačilo). |  |
|  | Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Kredit se sníží, alespoň u mě, když si zjistím, že deklarované hodnoty jsou jiné, než skutečné a zákazníkovi je naslibováno něco, co není podle skutečnosti. P.Vysloužil, nezlobte se na mě, ale jak uvádíte, že jste jednou držel pilu D. - ze... celý příspěvek > |  | Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Myslím si také, že z pohledu testu - to není správné. Přesto takovou změnu vítám, i když jsem si za ta léta zvikl na to, že Dolmar má reklamu u nás pouze ve spokojených zákaznících, v poslední době i v regionálních rádiích, což jsou... celý příspěvek > |  | Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Díky, taky bych Vám rád poslal múčnik, třeba jím bude to, že Stihl má hodně prvenství v různých soutěžích, tak takový testík mu neublíží a v de. testech se umisťují jeho přístroje na bedně. |  | Spotrebiteľský testík s STV, 26.10.2008 Udělal jste mi radost, totiž tím, že to není běžné, aby se ve veřejných sdělovacích prostředcích takto dlouho objevovala tato značka.Vypadá to, že je to pozitivní, zlepšující se trend. Čekal jsem to spíš opačně. Ale ten... celý příspěvek > |  | Myslel jsem že se mi to nemůže stát, 26.10.2008 Je to tak, stejně to platí pro zapomenutí přidání oleje do benzínu u pil a pod. Nikdy neříkej -te nikdy :(((. Taky jsem si myslel něco o vysvětlování, že někdo zapoměl, až jsem zapoměl - resp. spletl kanystry se stejným výsledkem. |  |
 |
|
|
|