Příspěvky uživatele - 146.2

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
poradíte prosím..., 20.4.2007
Chtěl bych zasít trávu na mé zahradě, zahradu jsem nechal z jara zorat, následně zrotavátorovat ale zůstaly stále velké a tvrdé hrudky. Nevím čím je rozdrtit aby byla zem jemná a mohl zasít trávu.... Poraďte prosím
Pila pro sochaře, 13.9.2006
O té Dolmarce jsem také přemýšlel . Je to Dolmar PS 3400, nebo PS 3400 TH(krátká rukojeť) barva červená.  Makita je prodává v modrém provedení akorát ,že místo PS mají značení DCS.  Zdavím V.C.
Pila pro sochaře, 12.9.2006
J.S. Děkuji ,za odpověď. Přemýšlím ,že na tu nejjeměší práci si koupím ješťe malého prcka(StihlMS192T,má 3kg,  nebo tu malou Makitku DCS230T,ta má 2,5kg)   Když jsem včera pracoval s MS 250,na detajlech sochy ,málem mi upadly ruky a to... celý příspěvek >
Pila pro sochaře, 12.9.2006 Obsahuje fotku
Dobrý den,koupil jsem pilu Dolmar-Makita DSC5000 na skulptury.  Prosím vás, jaký  řetěz a lišta by byla vhodná. Řežu většinou medvědy, tak že spíše ořezám svislými,či šikmými řezy .   Děkuji za případnou radu V.C.
Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 5.9.2006 Obsahuje fotku
Docela dobrá reklamní kampaň. I na ČT 24 přad Testoviny. Měl to být díl o testech mot. pil a ejhle, byla to pouhá reklama na OLEO MAC. Tak že,žádný test nebyl. Vlastyx  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika