|
Stiga Excel 50 S H - poraďte, 28.4.2010  leták |
 |
Zametací stroj na dvůr, 23.4.2010 Stihl mm 55. HH |
 |
|
 |
Husqvarna, 23.4.2010 trochu vás opravím, nejčastější příčinou poruch je použití nekvalitních součástek, třeba ložiska co HQ v traktůrcích používá je přímo hrůza. HH |
 |
Etanol a JMP, 16.4.2010 a trocha matematiky: předpokládejme že litr E85 stojí 23kč a litr benzinu 33kč, výsledná cena směsi 1 : 2 (1dílE85, 2 díly natural) je 29,60. Pokud stoupne spotřeba cca jen o 20% (jen příklad, nechytejte mě za slovo, u aut je rozdíl zhruba 45% na... celý příspěvek > |
 |
Etanol a JMP, 16.4.2010 Je otázkou co vám to přinese (např. v Brazílii je to zcela běžné), ale je minimálně nutné zcela jiné nastavení karburátoru a možná i jiný karburátor, stroj má nižší výkon (díky menší výhřevnosti ethanolu - proto na kompenzaci to jiné nastavení)... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 2.4.2010 takhle se tady zeptat je, jako když hodíte kost mezi psy. Pokud máte v úmyslu koupit neznačkový stroj tak je v podstatě jedno co koupíte. Pokud chcete značkový tak se porozhlédněte ve svém okolí po zastoupení značek, nechte si od nich poradit a pak... celý příspěvek > |
 |
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010 problém je v tom že hledáte mercedes za cenu škody 120 :-D Nevím proč bychom my Vám měli hledat něco co Vám vyhovuje.. Na trhu je snad dost značek a každý si může vybrat co se mu líbí. Je lepší se zeptat na konkrétní zkušenosti s konkrétním výrobkem,... celý příspěvek > |
 |
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010 utopie, sekačky se spojkou nože stojí okolo 30ti tisíc. HH |
 |
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 5.3.2010 sekačka má od výrobce nastavené maximální provozní otáčky (dříve 3000, dnes obvykle 2800ot/min kvůli hluku), automatická regulace udržuje otáčky na výši jakou se točí motor bez zatížení a mají ji všechny motory. Ruční regulace pokud ji motor má,... celý příspěvek > |
 |
Olej do motoru B S, 4.3.2010 osobně si myslím, že kvalitní olej o viskozitě 10W40 motoru neublíží, ale pokud je stroj v záruce tak lidi používejte náplně předepsané výrobcem (po záruce je to váš boj), stejně tak já prodávám olej doporučený výrobcem (z hlediska API a SAE) a ne... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Olej do motoru B S, 4.3.2010 netvrdím, že ho tam nemůžete dát, reaguju na tvrzení že Stiga nabízí a doporučuje Castrol 10W40, což není pravda. HH |
 |
Olej do motoru B S, 3.3.2010 mám na Vás dva dotazy: 1. máte návod k obsluze? 2. pakliže máte, umíte číst?
já jsem v návodu k obsluze v tabulce doporučených olejů viskozitu SAE 10w40 nenašel. Použijte doporučenou viskozitu oleje a třídu API min. SF, jedno jaké značky. HH |
 |
Briggs stratton 450, 3.3.2010 prosím vás nezaměňujte viskozitu (SAE) s kvalitou (API), olej o stejné viskozitě SAE 30 může mít hodně rozdílnou výkonovou specifikaci (např. M6A SAE 30 API SB versus olej briggs SAE 30 API SJ) HH |
 |
Sekačka Stiga záběr 51cm, 24.2.2010 trvanlivé je, a máte na něj 5 let záruku při domácím použití. HH |
 |
Sekačka Stiga záběr 51cm, 24.2.2010 u STIGY je navíc to ocelové šasi pozinkováno. HH |
 |