Příspěvky uživatele - 94.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stiga Excel 50 S H - poraďte, 28.4.2010 Obsahuje fotku
leták
Zametací stroj na dvůr, 23.4.2010
Stihl mm 55.    HH
Husqvarna, 23.4.2010
trochu vás opravím, nejčastější příčinou poruch je použití nekvalitních součástek, třeba ložiska co HQ v traktůrcích používá je přímo hrůza. HH
Etanol a JMP, 16.4.2010
a trocha matematiky: předpokládejme že litr E85 stojí 23kč a litr benzinu 33kč, výsledná cena směsi 1 : 2 (1dílE85, 2 díly natural) je 29,60. Pokud stoupne spotřeba cca jen o 20% (jen příklad, nechytejte mě za slovo, u aut je rozdíl zhruba 45% na... celý příspěvek >
Etanol a JMP, 16.4.2010
Je otázkou co vám to přinese (např. v Brazílii je to zcela běžné), ale je minimálně nutné zcela jiné nastavení karburátoru a možná i jiný karburátor, stroj má nižší výkon  (díky menší výhřevnosti ethanolu - proto na kompenzaci to jiné nastavení)... celý příspěvek >
Výběr křovinořezu, 2.4.2010
takhle se tady zeptat je, jako když hodíte kost mezi psy. Pokud máte v úmyslu koupit neznačkový stroj tak je v podstatě jedno co koupíte. Pokud chcete značkový tak se porozhlédněte ve svém okolí po zastoupení značek, nechte si od nich poradit a pak... celý příspěvek >
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010
problém je v tom že hledáte mercedes za cenu škody 120 :-D Nevím proč bychom my Vám měli hledat něco co Vám vyhovuje.. Na trhu je snad dost značek a každý si může vybrat co se mu líbí. Je lepší se zeptat na konkrétní zkušenosti s konkrétním výrobkem,... celý příspěvek >
Výběr sekačky, zastavení nože, sekání podél plotu, pojezd, 26.3.2010
utopie, sekačky se spojkou nože stojí okolo 30ti tisíc. HH
Kosačka - automatická regulácia výkonu, 5.3.2010
sekačka má od výrobce nastavené maximální provozní otáčky (dříve 3000, dnes obvykle 2800ot/min kvůli hluku), automatická regulace udržuje otáčky na výši jakou se točí motor bez zatížení a mají ji všechny motory. Ruční regulace pokud ji motor má,... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 4.3.2010
osobně si myslím, že kvalitní olej o viskozitě 10W40 motoru neublíží, ale pokud je stroj v záruce tak lidi používejte náplně předepsané výrobcem (po záruce je to váš boj), stejně tak já prodávám olej doporučený výrobcem (z hlediska API a SAE) a ne... celý příspěvek >
Olej do motoru B S, 4.3.2010
netvrdím, že ho tam nemůžete dát, reaguju na tvrzení že Stiga nabízí a doporučuje Castrol 10W40, což není pravda. HH
Olej do motoru B S, 3.3.2010
mám na Vás dva dotazy: 1. máte návod k obsluze? 2. pakliže máte, umíte číst? já jsem v návodu k obsluze v tabulce doporučených olejů viskozitu SAE 10w40 nenašel. Použijte doporučenou viskozitu oleje a třídu API min. SF, jedno jaké značky. HH
Briggs stratton 450, 3.3.2010
prosím vás nezaměňujte viskozitu (SAE) s kvalitou (API), olej o stejné viskozitě SAE 30 může mít hodně rozdílnou výkonovou specifikaci (např. M6A SAE 30 API SB versus olej briggs SAE 30 API SJ) HH
Sekačka Stiga záběr 51cm, 24.2.2010
trvanlivé je, a máte na něj 5 let záruku při domácím použití. HH
Sekačka Stiga záběr 51cm, 24.2.2010
u STIGY je navíc to ocelové šasi pozinkováno. HH
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika