|
Příspěvky uživatele - 176.178
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej Stihl, 31.8.2008 motor nie je urcite stihl, lebo pisal ze v navode je bud pouzit olej stihl alebo hq...
dalsia vec je, ze je to 1kW motor, vysokootackovy s relativne slabym krutiacim momentom, teda je to na bicykel nevhodne a ten motor musi plakat aj v pripade, ze... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 teda na zaklade specifikacie je Mogul TSF lepsi, vykonnejsi olej ako Stihl HP, hned ako mi prejde zaruka, tak sa k nemu vratim, som zvedavy co to bude robit :) |  |
|  | Olej Stihl, 31.8.2008 specifikacie:
Mogul TSF API TC JASO-FC
Stihl HP API TC JASO-FB |  | Olej Stihl, 31.8.2008 uz ste mi mohli rovno odpovedat a nie radit google, ale chapem, ze to neviete ani vy :) ked si to najdem, tak to tu nedam :))) je nedala poobede, som lenivy :) |  | Olej Stihl, 31.8.2008 kamarat to povedal najlepsie na stretnuti zo strednej skoly, ked vsetci tykali byvalej triednej ucitelke len my dvaja sme vykali, ked som sa ho pytal, preco mi jej vykame, odpovedal: ja tykam len kamaratom tykam si len s Gl, ten dokonca vie co so... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 napr. Castrol Garden 2T som nasiel na nete s rovnakou specifikaciou ako olej Stihl za 142 skk...
poprosim toho pana, co sa tu najviac vyzna do olejov, aby vysvetlil specifikaciu API- TC, SAE 20W/30, JASO FC ide mi o to, ci JASO FC je lepsi ako JASO... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 o benzinkach som uz pisal v inej teme, mala sukromna benzinka na okraji dediny kde prejde par aut je potencialny problem vzdy, ktovie odkial je benzin, ktovie co tam majitel pridava v snahe o najvacsi zisk... benzinka znamej spolocnosti predstavuje... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 Radek nie, nepokladam oleje M6A a M6AD za zhodne, napisal som, ze sa neodporuca davat lepsi olej, ked predtym tam bol horsi, tak ako sa neodporuca davat M6AD ked tam bol pred tym M6A... myslim, ze kazdy z toho pochopil, ze M6AD povazujem za lepsi... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 31.8.2008 dakujem za vysvetlenie :) |  | Olej Stihl, 31.8.2008 Radek, 1. september je Den Ustavy SR, teda nastup do skoly je vzdy 2. sept. ale to od vas nemozem cakat, aby ste vedeli...
diskusia o oleji Stihl prebehla 30.8.2008 a k 14.4.2008 sa olej pod oznacenim 1:50 prestal predavat v CR (oficialne) teda vase... celý příspěvek > |  |
|  | Olej Stihl, 31.8.2008 J.S. - xxx.xxx.103.201 (1590), 31.8.2008 9:46
benzin z Tesca resp. inych hypermarketovych cerpacich stanic splna kriteria EU (inac by predavany nemohol byt), rozdiel oproti benzin inych cerpacich stanic (slovnaft, omv, shell a pod.) je okrem nizsej... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|