|
Příspěvky uživatele - 170.170
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rozbíhání pily Stihl, 29.6.2008 Rozeberu a podívám se. |  | Rozbíhání pily Stihl, 29.6.2008 Jak vypadala zadrěná nevým, ale původní majitel říkal, že je to akorád přebroušený, pístní kroužek tam byl jenom jeden a prý to taky jelo, mě to nejede ani se dvěma. Já ji koupil na díly konkétně spojku, řetězku, startovací blok, případně plasty. |  |
|  | Rozbíhání pily Stihl, 28.6.2008 Tak, šrouby L H jsem nastavil, pilu nastartoval, ale chová se pořád stejně. Tak nevím jestli s tím mám ještě něco dělat. |  | Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 Díky, zíra to zkusím. To budou mít sousedi radost. |  | Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 Teda toho je. Je to pila původně určená na nd, takže nevadí když se nepovede spravit. Kam jsem se dostal tak to jsem rozebral a vyčistil, kromě klikovky a okolí. Filtr i hadička u benzínu je v pořádku, karburátor jsem rozebral jak jenom to šlo, ale... celý příspěvek > |  | Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008 Nazdar všichni, mám pilu Stihl 034 AV super, je už stará a opravená po zadření. Tak a ten problém: pilu nastartuju na sytič a chová se normálně, ale když ji přepnu na polosytič vyletí do otáček a když ji pak přepnu o kousek výž - řezání atd... tak... celý příspěvek > |  | Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 6.6.2008 Ta tabulka se mi zamlouvá, mohl bych poprosit o ni, ale s pilou 034 AV, byl bych vám vděčný. |  |
 |
|
|
|