Příspěvky uživatele - 170.170

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rozbíhání pily Stihl, 29.6.2008
Rozeberu a podívám se.
Rozbíhání pily Stihl, 29.6.2008
Jak vypadala zadrěná nevým, ale původní majitel říkal, že je to akorád přebroušený, pístní kroužek tam byl jenom jeden a prý to taky jelo, mě to nejede ani se dvěma. Já ji koupil na díly konkétně spojku, řetězku, startovací blok, případně plasty.
Rozbíhání pily Stihl, 28.6.2008
Tak, šrouby L H jsem nastavil, pilu nastartoval, ale chová se pořád stejně. Tak nevím jestli s tím mám ještě něco dělat.
Rozbíhání pily Stihl, 27.6.2008
Díky, zíra to zkusím. To budou mít sousedi radost.
Teda toho je. Je to pila původně určená na nd, takže nevadí když se nepovede spravit. Kam jsem se dostal tak to jsem rozebral a vyčistil, kromě klikovky a okolí. Filtr i hadička u benzínu je v pořádku, karburátor jsem rozebral jak jenom to šlo, ale... celý příspěvek >
Nazdar všichni, mám pilu Stihl 034 AV super, je už stará a opravená po zadření. Tak a ten problém: pilu nastartuju na sytič a chová se normálně, ale když ji přepnu na polosytič vyletí do otáček a když ji pak přepnu o kousek výž - řezání atd... tak... celý příspěvek >
Husqvarna 142e nebo Stihl 180, 6.6.2008
Ta tabulka se mi zamlouvá, mohl bych poprosit o ni, ale s pilou 034 AV, byl bych vám vděčný.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika