Příspěvky uživatele - 204.208

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Smraďoch?, 31.10.2008
Ahoj Jani,  také se mi občas na zahradě objevují různé houby, ani nevím, jak se všechny jmenují. Je to většinou na místech, kam moc nesvítí slunce a kde je vlhko.  Řeším to tak, že to místo pokropím vodou s rozmíchanou sulkou (kávovou... celý příspěvek >
Oleandr - choroba, 31.10.2008
Lenko,  jedná se pravděpodobně o puklice.    Nejdřív je musíte odstranit mechanicky.  Pokud by puklice nešly oddělit od listu hadříkem, nebo houbičkou, zkuste je seškrabovat třeba sirkou, nebo špejlí. Potom všechny listy... celý příspěvek >
Formy na výrobu zámkové dlažby, 31.10.2008
Můj tatínek dělal na chatě veškerou dlažbu sám.  Liboval si, jak ho to přišlo levně a když byla dlažba nová, tak byla docela i pěkná (na první pohled). Po několika letech se však začala drobit a některé dlaždice i praskly.  Myslím si, že to... celý příspěvek >
růže v květinači, 31.10.2008
Před rokem jsem dostala růžičku v květináči. Doma skomírala a začaly jí opadávat listy.  Když už byla skoro holá, tak jsem ji chtěla vyhodit, ale pak jsem si řekla, že nic nezkazím, když ji zkusím dát na záhon do země.  Vloni i letos celý... celý příspěvek >
Mučenka (Passiflora coerulea) usychá, 31.10.2008
Jiřinko, ty řízky nedávejte do vody, ale zapíchejte je přímo do nové zeminy v novém květináčku.  Tu starou rostlinku nechte také, měla by na jaře obrazit.  Zdravím - Daniela.
Prosím o radu s hortenzií, 31.10.2008
Ahojky Lucinko, jestli máš místo ve sklepě, tak bych jí zazimovala opět v tom sklepě. Zdravím - Daniela.
nemoci kaktusů, 30.10.2008
O balení kaktusů do novin při přezimování jsem už někde četla, ale zkušenosti s tím nemám.  Myslím si, že je lepší,  když kaktus větrá a  "dýchá", takže je nechávám volně.  Zdravím - Daniela.
jak sázet česnek, 30.10.2008
Česnek vyroste vždy ze všech stroužků.   Zdravím - Daniela.
nemoci kaktusů , 30.10.2008
Andreo, vaše kaktusy jsou evidentně přelité.  Pak dochází k uhnití kořínků. Já zalévám kaktusy 1 x za měsíc! a to tím způsobem, že jim dám do misky vodu, nechám je nacucnout a za deset minut zbytek vody vyliji.  Tím, že jste je chudáky... celý příspěvek >
Mučenka (Passiflora coerulea) usychá, 29.10.2008
Jiřino,  mučenka potřebuje nutně zazimovat.  Sestříhněte jí, přestaňte zalévat, teprve až téměř vyschne, tak vždy jen malinko zalít. A hlavně dát do místnosti, kde bude stálá teplota mezi 10°C - maximálně do 15°C. Severní okno... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 29.10.2008
Ahojky Romilo, díky za doplnění.  Myslela jsem, že to není nutné zadavateli připomínat.  Ale je pravdou, že z neznalosti by si cpal na svoji zahradu jedy.  Hezký večer - Daniela.
jak sázet česnek, 29.10.2008
Já jsem sázela česnek v neděli, než začalo pršet. Dva dny před tím jsem ho namořila sulkou (došel mi hypermangan). Pak jsem ho nechala 24 hod. schnout a šup s ním do země. Na moření existuje mnoho přípravků, já mám vyzkoušené tyto dva.  Pokud... celý příspěvek >
Trvalky pod strom, 29.10.2008
Problém je hlavně v tom suchu. I když prší,  koruna stromu nepustí k zemi téměř žádnou vláhu. Pokud máte možnost v létě denně zalévat a na ono místo svítí sluníčko, tak se tam bude dařit rostlinkám, kterým nevadí kyselejší půda.  Já jsem to... celý příspěvek >
Popel na zahradu?, 29.10.2008
Popel pouze ze dřeva !   D.
množství výhonů jahodníků, 29.10.2008
Naděždo, jahody vždy začínají plně rodit až druhým rokem.  Takže pořádné úrody se při vaší vzorné péči určitě dočkáte příštím rokem.  Ty šlahouny odstraňujte, zbytečně vysilují rostlinu.  Pokud si chcete namnožit nové sazeničky, tak... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika