|
Příspěvky uživatele - 176.185
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Olej Stihl, 30.8.2008 este raz pre pana Radka,
1. to, ze vam nefunguje interaktivny odkaz tak ako ma je vasa chyba, ja som len na to poukazal, nebolo treba hned urazat (nemyslel som to v zlom, ked ste chceli, aby to ludia kopirovali, tak ste to nemali vkladat ako... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 30.8.2008 mne je to jedno, ceska a slovenska gramatika je odlisna, teda aj tak neviem ake i y sa pise a ci je to spravne... |  |
|  | Olej Stihl, 30.8.2008 ale ja to chapem, vyhladajte si temu Sheron 2T, pozrite si ip adresy oboch zakladatelov, kde spomina specifikaciu a pozrite si reakciu zakladatela temy v tejto teme, kde som napisal o porovnani... aj tu spomina o cenach oboch olejov... teda mu islo o... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 30.8.2008 pan Radek, nechcete sa spytat ostatnych ci im ide ten link namiesto toho, aby ste ma oznacoval za "pomazaneho" a pisal o obcanoch SR? dali ste interaktivny odkaz, teda po kliknuti na neho sa ma kazdy dostat na stranku, ale vypisuje chybu... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 nie, zase ste ma nepochopili, ja som s vami suhlasil, napisal som, ze budem odteraz, zacnem dnes kazdemu vraviet, ze to co robil doteraz, ze drvivu cast palivoveho dreva rezal na cirkulari (aj ked v kazdej domacnosti retazova pila je) robil... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 30.8.2008 teda to je ten najmenej kvalitny? to co som uviedol boli oleje pre americky trh, teda mozno sa odlsuju oznacenim pre europsky... |  | Olej Stihl, 30.8.2008 tu teraz nejde o to ci je kvalitny alebo nie, zakladatelovi ide o to, ci ma rovnaku specifikaciu ako olej Sheron 2T a ci moze pouzivat lacnejsi olej...
a ten link co ste tu dali nefunguje, aspon mne nie... inac stihlacke oleje maju oznacenie stihl... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 30.8.2008 ved staci zobrat telefon a zavolat do predajne a budete mudrejsi... polozte si otazku kolko budete potrebovat benzinu s olejom za rok, ci rozdiel v cene medzi sheron 2T a Stihl vam stoji za to riziko... (to je reakcia aj na inu temu) |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 stale nechapem preco pisete o tupej retazi, poznate blbcov, ktori rezu s tupou retazou??? ja nie... mna nevytacate tym, ze argumentujete a davate rozumne priklady, uz som to pisal, som ochotny prijat akykolvek nazor, ktory je zdovodneny, vytacate ma... celý příspěvek > |  | Husqvarna H 350 nebo Dolmar PS 500?, 30.8.2008 J.S.
mate pravdu, nema cenu sa absolutne sa o tom bavit, nech kazdy reze cim chce a co mu viac vyhovuje, cim to poreze skor atd.
pan J.S. ako by vas niekto mohol presvedcit a vysvetlit vam co je rychlejsie na rezanie, ked nikto vam nedokazal dostat... celý příspěvek > |  |
|  | Krovinorez Kawasaki KBH 27 A, 10.7.2008 dakujem pekne, pojdem sa na to pozriet... najma ta Honda ma zaujala... |  |
 |
|
|
|