|
Příspěvky uživatele - 148.1
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kruhy v louce - houba?, 28.5.2010 Dobrý den, tyto kruhy se nám na zahradě taky objevily. Jsou oproti ostatní trávě tmavozelené a rostou v nich nějaké světlé houby. Nejdříve to byl pouze jeden kruh, dnes už máme na zahradě kruhy 3. Co s tím? Nechat či nějak ničit? Alena |  | Dřevitá pivoňka - řez, 12.8.2009 Mírného ostříhání bych se nebála.Máme také dřevitou pivoňku, která je na zahradě už po předchozím majiteli a my tu jsme už skoro dvacet let. U nás se o zkracování starají psi, kteří pod ní v létě lehají a občas nějakou větev ulomí, nebo zkypří půdu... celý příspěvek > |  |
|  | Hvězdník, 28.11.2008 Taky mám několik cibulí zornice a byť máme u domku zahradu, do volné půdy bych se je bála zasadit. Úplně mi stačí, že neustále kupuji nové cibule narcisů, neboť mi je taky likvidují nějaké larvy-dočetla jsem se, že jsou to larvy cibulovky narcisové a... celý příspěvek > |  | Lilie - prosba o rady, 29.8.2008 Dnes jsem si na výstavě "Dům 2008" v Lounech koupila cibule lilií, které byly uloženy v rašelině a jsou narašené jako na jaře (nezaschlé kořeny, rašící stonek asi 5 cm dlouhý). Na můj údiv, že je vlastně po sezoně a lilie zatahují a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|