|
Příspěvky uživatele - 4.215
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Asi tykev má to 40 kg. Ví někdo co to je?, 29.8.2010 Dobry vecer,
ja jsem zatim nereagovala, ale Vase "hlaseni" o stavu tykve me velmi zajimaji. Prosim, ozvete se, jak rust pokracuje a jaka byla chut zrale tykve.
Predem dekuji!!! |  | Černo-červená rajčata, 17.8.2010 Dobry vecer, nevim kolik nas je, co pestujeme cerno-cervene ci jine nez v Cechach schvalene odrudy, ale rada bych pripojila dotaz.
Jak se vam vsem letos dari?
Neobjednavala jsem na "tomatofest.com", ale jinde, coz neni podstatne.
Na jejich hlavni... celý příspěvek > |  |
|  | Lilek - padání květů, 28.7.2010 Dekuji moc za odpoved.
Pokud maji plody teto odrudy 20 cm, tak se vam letos dobre dari.
Zrejme neco delam spatne, nikdy jsem plody tak velke nevypestovala.
Preji uspesny zbytek pestitelske sezony:-))) |  | Lilek - padání květů, 26.7.2010 Mohla bych se s dovolenim zeptat, kterou odrudu jste vysadili? |  | Černo-červená rajčata, 14.7.2010 Dobry den,
nase letosni selekce z cerno-cervenych rajcat obsahuje Black from Tula,
Black Cherry, Black Prince, Nyagous, Carbon, Black Seaman a
Cherokee Purple. Seminka jsme si nechali poslat z USA.
Mame i spoustu "necernych" samosprasnych... celý příspěvek > |  | Černo-červená rajčata, 29.8.2008 Vazeny p. Miroslave,
muzete mi prosim napsat, ktere "heirloom" odrudy jste letos pestoval a od ktere americke firmy jste semena objednaval. Ja jsem se letos zamerila jen na tzv. cerna rajcata a objednala jsem od fy. Reimer seeds... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|