Příspěvky uživatele - 248.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
mšice na paprikách, 27.8.2007
V květnu jsem si vysel do truhlíku bazalku. Vzešla všechna a tak jsem vysel 8 sazenic bazalky vedle paprik. Nyní již kvete, ale mšice za celou dobu ve skleníku na paprikách nebyly.
kočka na zahradě, 24.8.2007
Dobrý den měly jsme podobný případ sousedi si opět donesli kocoura a neskutečně nám smrděla celá zahrada a ani pes nepomohl prostě využil chvilky když tam nebyl nebo v noci.Několikrát jsem ho nachytala jak dělá potřebu křičela jsem na něho a on si v... celý příspěvek >
čechřice vonná - nádherná rostlina - kde se dá sehnat?, 6.3.2007
Čechřice vonna roste v Krkonosich v Orlických horách co mám zmapováno.Možná i na jiných horách.Chce pro svůj růst polohy nad 600 m a vlhká stanoviště.Jsou to pozůstatky po německém osídlení-pochází původně z alpské oblasti a Němci ji zde pěstovali... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika