Příspěvky uživatele - 94.115

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl, 4.9.2008
Já používání oleje Mogul TSF nepropaguju a ani neobhajuju, ať si tam každý leje co chce, u STIHLu nepoužitím výrobcem předepsaného oleje porušujete záruční podmínky.
Olej Stihl, 4.9.2008
pro xxx.xxx.176.188: ale specifikace NENÍ všechno, je to nároková záležitost splníš minimální podmínky ve všech ukazatelích, dostaneš příslušnou třídu, co všechno se sleduje nevím, ale na uvedeném příkladu HP a Castrol jsou rozdíly vidět, hlavně v... celý příspěvek >
Olej Stihl, 4.9.2008 Obsahuje fotku
pro host - xxx.xxx.176.240 tady to máte ještě jednou vedle sebe, jiné údaje pro TSF sem nenašel, budu rád když to případně doplníte (hlavně o hodnoty síranového popela a karbonizačního zbytku)
Olej Stihl, 4.9.2008 Obsahuje fotku
Oba oleje splňují klasifikaci API TC, v případě specifikace JASO to znamená že olej Stihl HP minimálně v jednom sledovaném parametru nevyhověl specifikaci FC. V čem nedosáhl na TC a jak jsou postaveny minimální požadavky to nevím, pro příklad uvádím... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec, 1.9.2008
že vás to baví :-DD H.
lehká pila, 1.9.2008 Obsahuje fotku
a pro porovnání řešení u MS 192
Křovinořez Tarus, uniká olej, 27.8.2008
4.243 podívejte se prosím na obrázek č. 3 kape to evidentně z pravé části výfuku a nejmastnější je to pod ním H:
pane Radku, já jsem vůbec netvrdil že podcházející gufero směrem dovnitř propouští směs ven, jestli sem se nevyjádřil pochopitelně tak se omlouvám, byla to reakce na 44.138 a vaši reakci o přetlaku. žádné flame prosím zpět k tématu: To že se olej... celý příspěvek >
motory se zkouší přetlakem i podtlakem, a stává se někdy že přetlak drží a podtlak nikoli. H.
řešit netěsnost klikové skříně nastavením karburátoru může jenom sebevrah, na chvíli vyřešíte problém, ale neodstraníte příčinu! H.
Vykonna a robustni sekacka, 27.8.2008
zkuste se podívat na Viking MB 655 GS. H.
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 27.8.2008
důsledek řezání s volným, tupým nebo špatně nabroušeným řetězem, je to na výměnu lišty, těžko to ručně srovnáte a i když to někdo srovná třeba na fréze, tak vodící drážka už nemá tvar U ale V, dosedací plochy jsou různě široké a i správně napnutý... celý příspěvek >
Dolmar PS33, 26.8.2008
tak dobrá, je to normální... u dolmara
Dolmar PS33, 26.8.2008
já si tedy nemyslím že axiální vůle v ložiscích klikovky je normální. H.
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 26.8.2008
STIHL RSC (hranatý zub) RMC (kulatý zub) řetězy dělá a prodává v dělení.325" vodící články 1,3 1,5 1,6mm a 3/8" vodící články 1,5 1,6mm. H.
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika