|
Příspěvky uživatele - 44.138
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
výběr profi křovinořezu, 13.9.2008 Pan R. B. - xxx.xxx.21.230 (101), 12.9.2008 15:03 Píši tu o Japonských motorech, ne o dvou vybraných typech, i když se mi také do opravy ještě nedostaly. Nechtěl jsem schválně uvádět značky, nebo dokonce typy. Japonské motory a křovinořezy už... celý příspěvek > |  | výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 Tak to mém zkušenosti opačné. Japonské stroje se pouze prodávají a ještě ani jeden se nevrátil s poruchou a to některé pracují v lese, či technických službách už 12 let. To žádný jiný zatím nevydržel i když při prodeji čehokoliv každému řeknu co... celý příspěvek > |  |
|  | výběr profi křovinořezu, 12.9.2008 Souhlasím že s Japonskými motory se těžko něco dá srovnávat. Konstrukčně jsou někde jinde. Trvanlivost, poruchovost, hlučnost, výkon, váha a v neposlední řadě i cena bývá velmi dobrá. Nicméně každý stroj potřebuje minimální údržbu a blízkost dobrého... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 Na to se dá říci pouze jedno a to že buď lhali ve stihlu a nebo vy pane JS. Je neuvěřitelné kam až jste schopen zajít pro prosazení své teorie. Že to trochu přizpůsobíte jsem očekával, ale toto? Toto rozumný člověk nemohl říci. Firma která konstruuje... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 44.15 (?), 11.9.2008 10:01- s tímto se dá souhlasit. |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 11.9.2008 „Kde jsem Vás urazil?“ I to jsem vám tam uvedl. „Vy jste první začal srovnávat moje uvedené zkušenosti s tavením struny s nějakým přípravkem“ Prosím, pořádně si to přečtěte co jsem napsal, potom takovou větu nemůžete napsat. Nesrovnával jsem vaše... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 10.9.2008 Pane JS, všiml jsem si u vašich některých příspěvků, že když už nevíte nic pro protlačení svého názoru, tak jednoduše začnete urážet. A to nejsem jediný komu to píšete. Někde jsem tu četl že když někomu dojdou argumenty, tak začne urážet. Já jsem se... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 10.9.2008 Ano, píši tu jenom to, s čím mám zkušenosti. Pane JS, jestli takto nějak testujete přípravek do benzínu, tak se nedivím, že jste s ním spokojen. Na navinuté cívce se struna posunuje všude stejně oproti dalšímu (předešlému) závitu. Přesněji řečeno... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 Přiklánět se můžete, ale nic na tom nezměníte, že kdyby to bylo jak píšete, tak by se seškvařily závity struny všechny a ne jenom první závit. To není technicky možné. Struna se ve strunové hlavě předehřeje a potom už jenom stačí pár stupňů aby se... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 9.9.2008 K tomu aby se struna zapekla, potřebuje vysokou teplotu. Třením sice vzniká teplo, ale to je adekvátní energii zmařené. Změnou otáček se může struna povytahovat a zase zatahovat, jenže to se děje v řádu milimetru a zmařená energie je téměř nulová.... celý příspěvek > |  |
|  | Doporučte strunu, která se nespéká, 7.9.2008 Stěžují si na to majitelé všech značek, tedy i stihlu. Proto píši, že bych nehledal vinu ve značce stroje. Když se tak zpětně ohlídnu, možná bych řekl, že se to projevuje více u silnějších strojů jak u slabších. Vysvětluji si to tím, že slabý stroj... celý příspěvek > |  | Doporučte strunu, která se nespéká, 7.9.2008 Rozhodně bych nehledal vinu v křovinořezu. Má na to vliv druh použité struny, způsob prováděné práce a v neposlední řadě teplota prostředí v které je tato práce prováděna. Při žnutí strunou jsou konce strun třením o trávu zahřívány na vysokou teplotu... celý příspěvek > |  | Olej Stihl, 3.9.2008 Pane J.S. - xxx.xxx.103.201 (1619), 31.8.2008 22:45 tady bych oponoval. Zase tak jasné to není. Z vaší odpovědi vyzní, že k popraskání kroužků vznikne použitím směsi s větším poměrem oleje, než je doporučeno, aspoň tak to na mě udělalo dojem. S tím... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 Hele, no beru to asi takto – jednou mohu mít pravdu já, jednou zase vy, přeci nikdo není neomylný. Popisoval jsem pouze situaci, s kterou jsem se již několikrát setkal. Původně jsem připouštěl i vaši variantu a dělila mne od jistoty pouze optická... celý příspěvek > |  | Křovinořez Tarus, uniká olej, 1.9.2008 „Zdravím 44.138. To myslíte vážně, nebo jen jako vtip?“- Tak jsme se zase tomu tak moc nezasmáli, co? Neberte to ve zlým, to bylo jasné na první pohled, který jsem už viděl mockrát. A co se týče propustnosti gufera sem-tam, tak ono skutečně... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|