|
Příspěvky uživatele - 166.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Roundup - likvidace trávy, 7.7.2006 Teno přípravek používám více než 15 let a jsem moc spokojený.
Jk |  | Nasázel jsem kiwi, 7.7.2006 Kde jste, snat už všichni odjeli na dovolenou.
Stále čekám nějaké dotazy, připomínky, rady o KIWI. Ozval se mi jen jeden pán kterému děkuji.
Proto pište cokoliv, je to tu pro všechny!!!
VašekB |  |
|  | Nasázel jsem kiwi, 3.7.2006 Pod názvem Sháním kiwi jsem na těchto stránkách 23.4.06 žádal všechny, kteří by mi poslali jakýkoliv kontakt na pěstitele kiwi. Mnoho odpovědí jsem se nedočkal, ale přesto se mi do této doby podařilo sehnat 14 odrůd Arguty, 2 Kolomikty a 2... celý příspěvek > |  | Jakou popínavou rostlinu zvolit, 23.4.2006 Pokut budete vysazovat i rostliny které opadávají, dodoručuji nasadit kiwi. Je velice pěkné málo kdo ho má a ještě z něho budete mít užitek. Také nepotřebuje žádnou chemickou ochranu což je velice duležité. Je také i samčí KOLOMIKTA která má... celý příspěvek > |  | řez, 22.4.2006 Zdravím všechny pěstitele kiwi. Mám 12let rostlinu ze zahradnictví Kruh u Jilemnice. Je to super ovoce, odruda to má být Weiki a sklízím 20-30kg ovoce. Květy má samičí i samčí. Takže některý výhon je plodný a některý jen opýlí a potom už jen... celý příspěvek > |  | minikiwi, ale se samcem, 21.4.2006 Kiwi je super ovoce, mám odrudu Weiki a každoročne sklízím 20-30kg ovoce z jednoho keře. Všem doporučuji, momentálně sháním další odrudy na vyzkoušení. Hezký den, Vašek B. |  |
 |
|
|
|