|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 4.6.2009 Zdravím Jirko, díky za uznání. S těmi testy to až tak pravdivé není, KWF i DLG (ač jsem jim dvakrát moc nevěřil), jsou skutečně nestranní a docela nedávno jsem se dozvěděl, že jednomu z Evropských výrobců NEDOPORUČILI lesní stroj do profi nasazení,... celý příspěvek > |  | Motorová píla zn. Timbertech, 4.6.2009 Ano, horká linka je, i e-mail a web také. Dokonce nejméně dva! Alibaba.com a Madeinchina.com! Je tam výrobců jak maku. Einhell se dá servisovat v ČR, Timbertech, Oregon, EUROTEC, ARAM-TRADE-TOOLS a podobné, pouze u prodejců, kteří na Aukru... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 041AV, 4.6.2009 Teď jsme se časově minuli, nevadí. Jde tam málo paliva! Za 1: H vrať na 1 otáčku a seřizuj až bude běžet v poho na volnoběh! Za 2 : poloha vahadla jehly v karbci, musí být v klidu na přesné úrovni s horní plochou karbce, změř pravítkem, rovnou hranou... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 4.6.2009 Takže, nejprve musíme dostat palivo ke karbci! Jde nassát volně stříkačkou z hadičky u karburátoru? Ano - průchod paliva v karbci - sítko, kanálky, jehlový ventil, kanálky šroubů L a H. Ne - palivový filtr, vedení paliva, průchodka vedení do nádrže... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Nemám ani moc chuti, ani moc času, pokračovat v tomto bludném kruhu, nevím kdo a co jste, ale BRAVO, tleskám vám, řiďte se tímto "testem" a opravdu objevíte netušené "hodnoty"!!
Vřele doporučuji všem potenciálním zákazníkům M. a... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Opravdu k ničemu nevede, jste jak špatný rybář, který chytá boty a kbelíky a říká si aspoň něco! Já mám komp v dílně vážený a v bytě také! Jedu na jednu kartu, víme?! A ty tlachy a hlouposti ostatní už mne ani trochu nebaví, plácáte takové nesmysly,... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 3.6.2009 Fajka O.K., kábeľ K.O., predajca no poteš pánko veľkomožný! Uvidíme, zajistěte kabel a hlavně dobře zašroubovat do cívky! Na konci kablíku si nechte ještě kousek cca 2 mm holých drátků a spirálu připevněte tak, aby se po natočení do příma dotýkala... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 3.6.2009 Co to je za prodejce, to cpe do STIHLu a SOLO 17 svíčku? Tak to mají asi v okolí dobrou pověst, tahle babička by ji měla zkousnout, ale novější stroje se na 17-tky cukají jak kapr na udci. Myslel jsem, že vás pošlu k němu pro kabel, ale ten vám asi... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Smích je nejlepší lékař a vám děkuji za tu možnost se od plic zasmát! Jak to dělám já? Opravím přidřený a vyhodím zadřený motor! Tedy pro vás válec a píst. Pokud to je ekonomicky přijatelné. Rozmazaný hliník pístu po válci a oškubané pístní kroužky... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Nevím co se v mých příspěvcích "lepší", připadám si jak kolovrátek, píšu stále to samé a vy to neumíte, nebo spíš nechcete přečíst! Není to zákon, jako vesměs vše, co se týká lesa, pole a pod., je to mezinárodní norma, která je v testu... celý příspěvek > |  |
|  | Stihl 041AV, 3.6.2009 Tak tohle je můj problém, dráteničinu opravím, ale nevysvětlím! V cívce je jak nízkonapěťová část, tak i vysokonapěťová. Vezměte to jako u Pionýra, Přerušovač, cívka a kondensátor, a vysokonapěťová cívka s kabelem ke svíčce. Ty dvě cívky jsou zde v... celý příspěvek > |  | Stihl 041AV, 3.6.2009 Odtrh, máte pravdu, rozpojení/ počátek zapálení na papírek, jinak odtrh, hlava nedává, najdu a večer sem dám. Nebude-li někdo rychlejší :-). Kabel je vhodnější použít specielní pro tyto stroje, guma/plast půměr 7 mm, vtšinou černý. |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Ač jsem se s vámi rozloučil, poslední mne celkem pobavilo a tak reaguji. Prohlášení o shodě - žádné není, tudíž není odsouhlasena pro náš trh, pouze vydávána za TH 48 DX! Rozšíření strojů není pár strojů, nebo "hodně" málo! Já také... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Ahoj, zdravím tě HH i vás Gl. Už ho nech, evidentně neví co se sebou, znám dobře tyto prodejce "od hřebíku po lokomotivu", na regále Čína vedle značky, proškolený v krasomluvě k zákazníkům, obhájí i šroub v pístu, jen nesmí narazit na zákazníka... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 3.6.2009 Člověče, vy už opravdu nevíte jak by jste kličkoval! Nepíši a rád bych viděl od vás kopii opaku, že jsem prohlášení o shodě neviděl, ale separé na TH 48 DX PRO! Což je veliký rozdíl! Tabulky i "prohlášení" obsahují pouze a jenom TH 48 DX!!... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|