Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009
To je dobře, že jste to vzal tak jak bylo myšleno, ale vážně, čpavek opravdu necítím a olej je z minulého týdne, ani jsem si ničeho takového nikdy nevšiml.
Člověče, vy máte stále nějaké potíže, vás chce pořád někdo ošulit. Byl jsem si čmuchnout a.. NIC! Ať ňufám jak chci, nic, ale víte kdy člověk cítí čpavek? Možná by to chtělo zajít do diabetické poradny.
Tak, jak je na obrázku lahev postavena, namačknete do odměrky stlačením lahve potřebné množství. Při přelévání do kanystru, držte láhev nejlépe za hrany, tak aby jste ji nemačkal a nedocházelo tím k dalšímu "dávkování", uzávěr velké nádoby musí být... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009
Ano PP., máte pravdu, klidně řežte na půl plynu, sečte s křoviňákem na půl plynu, doufám, že ale nejste z mé blízkosti. Nerad bych vám totiž při opravě vysvětloval proč se porucha stala! Jinak zde je téma "Ředění benzínu olejem", nikoliv... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 22.10.2009
Ano PP. je to tak, v určitém rozsahu otáček. Ovšem jak funguje? Na zákoně odstředivé síly překoná segment odpor pružiny s přednastaveným předpětím. Pakliže odstředivá síla odpovídá jen určité části hodnoty, segment se nedostatečně přimkne k bubínku a... celý příspěvek >
Slepice žere vejce, 21.10.2009
Dobrý den, měl jsem též podobný případ, že mi slepice žraly vejce.nechal jsem si poradit v obchodě s krmivy a tam mi poradili abych jim koupil sojový šrot.Asi po 14 dnech se stav zlepšil.pokud to nepomůže tak jedině useknout hlavu a uvařit dobrou... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009
No myslím, že se toho tady naplkalo o tomhle "brblání" dost! Pořídte si novou střechu s vazbou a aby si vazba dobře sedla, taky na ní nedáte na půl roku jen polovinu tašek! není to zrovna nejlepší příklad, ale podobné to je. S novým autem... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 21.10.2009
Pily jsou obecně konstruovány tak, aby při řezání "spadly " otáčky na takovou hodnotu, při které je nejvyšší výkon a kroutící moment, tedy nejlepší řezný výkon ostrého řetězu. Toho se docílí pouze prací s plným plynem. Provozování stroje na... celý příspěvek >
Redeni benzinu s Olejem, 20.10.2009
Záběh a míchání paliva jsou dvě věci, míchejte poměrem který tam snad je napsaný. Zabíhejte tak, že prvních cca deset nádrží nebudete řezat silnější dřevo než polovina délky lišty.
Redeni benzinu s Olejem, 20.10.2009
Řiďte se návodem k obsluze, v případě reklamace i tak budete mít problém jeho dodržení prokázat! Pokud by k tomu došlo, nechte na servisu odebrat vzorek paliva a se zápisem zapečetit, v případě zamítnutí reklamace se zdůvodněním "nesprávné... celý příspěvek >
Jonsered, 17.10.2009
Určitě, ale nechte ji "brát " co uzná sama! Určitě už to není žádná mladice. Žádné omezováky dolů a lehnout na ni!
Kácení břízy, 16.10.2009
Jendo a kdy, tedy datumem je stanoveno období veg. klidu? Skutečně zákon o ochraně přírody a krajiny přesné datum nestanovuje, doporučují se různé dle např. nadmořské výšky a pod.! ZOPK č. 114/1992 prováděná vyhláškou č. 395/1992. Toto je citace z... celý příspěvek >
Poměr oleje do benzínu, 14.10.2009
Speciál nemá v sobě, ale v benaditu, který obsahuje, draslík a ten na sebe váže líh a tlumí jeho výbušnost při vysokých teplotách. Vždy doporučuji při neověřených, či "levných " pumpách, dávat spíše a v zimním období dvojnásob, speciál.... celý příspěvek >
Spätný náraz, 12.10.2009
Zdravím Karle, ano ale musí to být videa používaná přímo pro školící střediska, nebo školy. To od HQ znám také a spíše na nich ukazujeme ty chyby. Seveřani totiž více používají např. klín ze šikmých řezů vespod i z hora, mají celkem vysoké pařezy,... celý příspěvek >
Řetězová pila neřeže - co s tím?, 12.10.2009
Ano, ono je ale Jiří prodáváno i provedení s klasickou vinutou pružinou! Např. "superhyper"  O.K., Einhell a především a hlavně většina Tig pong!
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika