Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009
Takže vážený pane Tom s VŠ vzděláním, nejprve si dejte do hromady vše, co jste v předchozích příspěvcích napsal, po té vraťte diplom a následně se vraťte do ZŠ, dostudovat fyziku! Pokud jak vy uvažujete, nemá kam pružinka pokračovat radiálně, co asi... celý příspěvek >
Rezaveni smrcku, 3.11.2009
Můj pohled je lesnický, takže pokud to je (spíše byl) okrasný kultivar, nemusí odpovídat. Mikroklima jedle, což je jehličnan na fotkách, nikoliv smrček, rozhodně přímé slunce, sousední břečťan a rybníček, bude svědčit vždy asi jako povodeň... celý příspěvek >
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 3.11.2009
Teda s/zkouška jednoduchá jak facka a někomu to vi/ydá (češtino, sím vi/yber si/y) na celou stránku!  Gl, takhle bi/y to šlo, né? Jasně, že dírou komprese vezme roha. Troufl-li si na karbec, není to snad ... !
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 2.11.2009
Jo, jo, omluva, č.11!
No a položka č. 17, pružina 1 x 16, zapojená do toho talířku? Ještě nechápete? Odstředivá síla působící na pružinu.... Nic? Co takhle přítlak šneku pružinou?
Letáky nelžou, funguje to a je to hódně jednoduché!
Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 2.11.2009
Ta pila je vlastně Partner, Jonsered, Wood Shark atd., značku nemá, je celá černá a na startování je samolepka s čísly 2115.  Pro tazatele, jakou má kompresi? Zkuste ji držet za startovací ručku a levou ji pustit, sjede-li na konec šňůry,... celý příspěvek >
Olejový hobby kompresor - nechávat natlakovaný?, 1.11.2009
Já to nedědil! Já to koupil! Bez koleček, bez regulátoru, teda byl, ale trošinku pochroumaný, cca na 3 kusy. Samo, přípojky fuč, ale za ty prachy nekup to! Nádobička jak kočička, 24 litrů, funí každou chvíli, ale funí a jak dobře! Každopádně lepší... celý příspěvek >
Čau ARBí, já neměl kde reklamovat, koupil jsem dvouletý "ležák" z dědictví! Už to nefučí, jen z hadice. Uf, ale dalo to práce!
Tak to zas nee, penízky jsou od toho, aby se vydělali, roztočili a tak pořád dokola! Ale vážně, používám v dílně hobby kompresor, už ani nevím značku, cca 6 let. Jednou za "Uherský rok" vypustím kondenzát, přetáhnu veškeré spoje,... celý příspěvek >
Důrazně nesouhlasím Michale! Tazatel chce svůj kompresor co nejvíce ušetřit pro následující generace rodiny! Jak nejlépe dosáhnout naplnění 7 leté záruky u Bédy Trávníčka? Jak co nejdéle pošetřit kompresor? Moje rada zní : Nezapínat, netlakovat, jen... celý příspěvek >
Olej do motorovych pil (specifikacia, norma), 24.10.2009
Ano 90 W je převodový olej a ten tedy do mazání běžných pil zásadně nepatří! Euromac, jehož jste majitelem má mazání tlakové, nádrž je tlakována z klikové skříně a mechanické přimazávání ruční pumpičkou. Zde je převodový olej přijatelný.  Olej... celý příspěvek >
Olej do motorovych pil (specifikacia, norma), 24.10.2009
No 90 W bych rozhodně na řetěz nedával, to jsou pak ty udivené dotazy proč to nemaže! Max. SAE 30!
Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009
Po zisku jdeme všichni, jen ty cesty jsou různé!
Olej Stihl 1l s odměrkou, 22.10.2009
Belgická firma s historií od roku 1890, dnes ve vlastnictví bývalého motokrosaře Jana Deniese.
Další diskuze:  3637383940>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika