|
Příspěvky uživatele - 21.230
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009 Zdravím Stando, te je nikoliv teorie, ale praktická funkce. Obroušení není od podložky, alébrž z výroby a je právě pro lepší "skluz" po podložce při volnoběhu, dále platí tak jak popsáno jest. Tedy mírně zahnutý konec se vytlačí k malému... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009 Je sevřena, přitažena mezi osazení kliky a středním dílem spojky, nosičem segmentů. Takže se otáčí společně s klikou. Systém který popsal Michal má např. HQ 365, kde je tzv. motýlek součástí šneku a je hnán bubínkem spojky. Netočí se řetězka, řetěz,... celý příspěvek > |  |
|  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 4.11.2009 Bing ho? Jakou destičku? Pokud oba myslíte podložku s otvory, pak ta je pevně přitažena spojkou! Jako u většiny spojek. Zase vedle! A Michal taky. |  | Nelze nastartovat motorovou pilu model 2115, 3.11.2009 Vašku, sundal bych výfuk a juknul na střívka! Bude vidět píst a vnitřek válce, jde tam dát vál i píst z Partnera 351, Jon. 2138 atd. Stačí sehnat starší, rozšlápnutou např. traktorem. |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tome, určitě prodají, bez obav. Deformace mohla nastat, samo. Dočkej zítřka, nemám tu sken! |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tomy, zítra to skennu, jeden musí být více ohnutý dolů ke klice, oba jsou vytočeny ke spojce. Ten "vnější " ke spojce musí jít směrem ke klice, při pohledu ze strany od spojky, samo, že mírně! To je ten počáteční, volnoběžný "oškrt "! Gl, to není... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 PP, pružina správně namontovaná se roztáhne do té míry, až zapadne ve vysokých otáčkách do malého otvoru. Při snížení otáček o5 vyskočí a sjede mírně dolů! |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tome, tu pružinu jsem měl a ne jednou v ruce, bohužel se mi nedaří zpracovat obrázek z PDF souboru na JPEG, či PNG. Servisní manuál to asi bezúčelně nepíše a nezdůrazňuje! Správnou montáž pružiny! A i na fotce je vidět jasně který její konec je... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Takže pro všechny, Tom má tu pružinu na fotkách přesně opačně! Konec, který je mírně vytočený ven a zároveň dolů, má být u podložky! Tlakem podložky, hrany otvoru, na tento konec, se při zvyšující setrvačné síle a zabránění roztažení pružiny osazením... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tomy, takže podle vás se v pravo točící hřídel vlastně točí do leva? Tak to už jsme se dopracovali hódně daleko! |  |
|  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tome, vy máte stále představu obráceně! I když šnek z důvodu odporu čerpadla pružinu přibžďuje, stále to je o roztahování! Ale pružina, točíc se ve směru hod. ruč., unáší šnek za žlábek. Lze namontovat i mimo žlábek, neboť šroubovice šneku ji tam... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Ano Tome, ten žlábek ve šneku nejde proti konci pružiny, to určitě ne, ale pružina ho před sebou tlačí, to je O.K.. Do velkých otvorů zapadnout druhý konec také nemůže, taky O.K.. Ale na hřídel se stočit taky nemůže! Prostě proto, že (jak jste... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tome, trochu jste mne předběhl, nevadí. Jaký kluzký povrch je na kovové podložce? Jak se může stočit pružina tlačená jedním koncem (čelem) ve směru jí roztahujícím, navíc je-li ten konec ještě zahnutý směrem k hřídeli? Podle vaší teorie tedy nebude... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Tak Tome, jsem zpět a souhlasím, nemohu totiž zformulovat popis funkce lépe, než jsem zatím dokázal a to mi nedělá radost ani trochu. Při montáži je důležitá poloha pružiny, vyhnutým koncem ven a hlavně přesná poloha motoru a čerpadla. Jinak si rád... celý příspěvek > |  | Motorová pila Solo 633 Ecomatic, jak funguje?, 3.11.2009 Dobrá, já se omlouvám za ostřejší reakci. Ta mezera tam není, on se i šnek mírně pootáčí a tím i čerpadlo, ovšem v nízkých otáčkách otvor pro perko přeskočí konec, toto nezapadne dokonale. Při konstrukčních "zabere" konec pružinky, zapadne do otvoru... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|