Příspěvky uživatele - 21.230

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Olej stihl HP, 30.1.2010
Nešlo tedy o originální balení STIHL HP 55 l! Základem pro olej STIHL HP je vysoce rafinovaný minerální olej Castrol IP 346 DMSO Extract. Mmch ten známý je celkem slušně uznávaný odborník na paliva a maziva v Evropě, pracující pro jednu olejářskou... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Myslíte vážně to o "STIHL HP a červeném STIHL se základem Castrol TT "??? Pokud ano, podařil se vám celkem dobrý vtip! Obsah je naprosto shodný, jen hranatá, nebo lahev s odměrkou, jsou plněny v Německu, ty s českým popisem si plní prodejce z 55 l... celý příspěvek >
Olej stihl HP, 30.1.2010
Ano, rozpouští a u nových netvoří karbon, samozřejmě při použití předepsaného poměru s palivem (1:50).
Ostřička pilových řetězů Güde 2500 profi, 28.1.2010
V žádném případě neseřizujte každou stranu zubů zvlášť! Přečtěte si diskuzi celou a je zde popsán problém stejný i jeho řešení. Seřízení musí být stejné pro obě strany!
Pílenie ladu motorovou pilou, 28.1.2010
Zatím je nic neprobralo žádný rok a ta díra, se Tondo dělá právě pro okysličení vody. Voda se do motoru nedostane. S volnější lištou lze řezat menší počet, nebo menší díru i bez mazání. Řez se nedotahuje až do vody! Otvor se následně prorazí v řezu... celý příspěvek >
Pistni krouzek, 24.1.2010
Perfektně a srozumitelně popsané, ovšem ptal jsem se na opotřebení na výfukové straně a opotřebení pístu na opačné straně. Důvod opotřebení kroužku je jasný - materiál, opotřebení pístu je nejasné při myšlence, že kroužek nemá vliv na vedení pístu!... celý příspěvek >
Opět Jiří něco, co je absolutně off topic, to snad je jasné každému a s počtem a funkcí kroužků to v momentální diskuzi nemá mnoho společného. Pružnost kroužků má i nemá závislost na jejich opotřební, stejně tak opotřebení drážky je závislé na... celý příspěvek >
Výborně, konečně někdo s glejtem odbornosti. Vnesl alespoň trochu jasna do toho zmatku amatérů. Z popsaného je konečně vidět který z modelů je efektivnější, výhodnější. Jen mne překvapuje proč vlastně jsou kroužky používány větší a roztažné, proč... celý příspěvek >
Už zase něčím trpím, nebo něco jsem? To se mi líbí tyhle osobní hodnocení, stejně jako srovnávání podle tabulek, ne podle skutečnosti. V čem jiná konstrukce? Vibrace, ano napsal jsem o perech u 262. Filtrace, jiný tvar filtru a první pokus o... celý příspěvek >
Pistni krouzek, 23.1.2010
Již jsem nechtěl reagovat, ale po těchto omylech musím. A neslyšel jste toho patrně ještě víc. Je více než jasné, že chod motoru s jedním kroužkem je jiný, než se dvěma. Ano, jsou to nejvíce namáhané plochy spodní části pístu a nejlépe se to... celý příspěvek >
Kroužky jako takové tam jsou i kvůli vedení pístu, mimo vámi perfektně popsané další úkoly. Hlavním je funkce těsnící.  To je právě ten tlak na konstruktéra, zda použít výhod jednoho a akceptovat nevýhody, nebo dvou a opět vzít nevýhody jako... celý příspěvek >
Jirko, za tu Hom. XL se omlouvám, nicméně nesouhlasím. Zde se ale pletete, HQ 262 měla s originál pístem jen 1 kroužek 1,5 mm! HQ 266 měla v jedné verzi, té nejhorší pro servis, měkké a tenké dno pístu, časté průpichy zarážkou motoru, osazeny 2 x 0,5... celý příspěvek >
Řeknu vám co mne vždy žere, lži, výmysly a klamavá reklama, provázející ne zrovna kvalitní stroje, jako např. OM je John Deer, nejprodávanější pily na světě, záruka 7 let a podobně. Vezměte si OM 936/940 s utrženým čepem startování a běžte ji... celý příspěvek >
Taky jsem nepsal, že 266XP nikdy nebyla, ale že nebyla legendární!! Plastová nádrž, kryt řetězky s krytem ruky jen ten motor to zachraňoval.
O kulovém motoru jsem si přečetl a nejen tuto stránku, o Oleomacu si číst nepotřebuji a to je rozdíl a propastný, mezi námi. Víte, myšlenka kulového motoru je celkem stará, vždy však stroskotala především na výrobní složitosti, ceně a konstrukčně... celý příspěvek >
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika