Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co je to za kytku, 13.9.2010
Díky za určení, to je teda dodrý, ani si nejsem jistá, že jsem avokádo zasadila, zdraví E
Co je to za kytku, 13.9.2010 Obsahuje fotku
Přes léto vždy nějaké semínka, řízky nebo pecky zasadím do skleníku a množím, letos jsem zasadila i tuto rostlinku, ale teď si už vůbec nevzpomínám, co to je, jestli je to nějaká trvalka, nebo něco jiného, vyšlo mi asi 5 rostlinek, ty... celý příspěvek >
Obrázky Clematisů, 13.9.2010
Taky zdravím Marie, já se hlavně těším, jesti vůbec ten váš poroste, Ella
Obrázky Clematisů, 13.9.2010
Název nevím, ale zkusím to zjistit
Obrázky Clematisů, 11.9.2010 Obsahuje fotku
Zdravím všechny pěstitelky krásných clemátisů, přidávám ten můj, E
Physalis ze seminek, 6.9.2010
Tak já pěstuji mochyni peruánskou, přesně takovou jako Berny, plody nám moc chutnají ale musí být úplně zralé, hodně žluté, jednou jsem jí zkusila dát do skleníku a už se tam nic jinýho nevešlo, jak se rozrostla, každý rok se mi vysemenila na... celý příspěvek >
Zazimování fíkovníku, 6.9.2010
Díky za radu, nakonec jsou fíky zase venku, protože jsme skleník začaly bourat, nechám je tedy venku co nejdéle a pak uklidím do sklepa a budu trošku zalévat, ty fíky asi nedozrají, objevují se ještě maličké další, zdraví Ella
Nemoc malin, 5.9.2010
Moc děkuji za radu, E
Nemoc malin, 5.9.2010 Obsahuje fotku
Mám na malinách asi nějakou nemoc, sice měli dost plodů i hodně vyrostly ale nepustily si skoro žádné nové odnože, na kterých by měli příští rok plodit, pěstuji je už hodně dlouho na jednom místě, už měly ty hnědé místa na prutech i předešlý rok, ale... celý příspěvek >
Zazimování fíkovníku, 30.8.2010
Máme tady na kladensku dost teplo, žádné velké teplotní výkyvy, jak dlouho je mám nechat ve skleníku a potom rovnou do sklepa?a ve sklepě se mají občas zalít nebo vůbec, a nevadí, že tam není okno?pěkně vás tu zpovídám, ale nechtěla bych o ně přijít,... celý příspěvek >
Zazimování fíkovníku, 29.8.2010
No, myslela jsem si že už je na ně venku zima a aby dozrály plody, tak je mám nechat radši venku až to zimy?
Zazimování fíkovníku, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Zdravím, v pěstování fíků jsem taky úplná začátečnice, pročetla jsem tu všechny diskuse, ale stejně radši prosím o radu, letos jsem si koupila dva druhy fíků, byly docela malé, ale přes léto vyrostly a na jednom jsou dokonce tři fíky, jeden větší a... celý příspěvek >
Přemnožené vosy, 29.8.2010
Zdravím z kladenska, jsou tu letos přemnožené vosy a všechnu úrodu sežerou, postupně přelétají na další zralé stromy, už sežrali meruňky, teď se cpou broskvema, révou a začínají ochutnávat jablko Bohemia, jablka úplně vykoušou, nevím si s nima rady,... celý příspěvek >
Zázraky v zahradě, 29.8.2010 Obsahuje fotku
Duhové nebe
Lilek vejcoplodý (Baklažán, Patližán, Patlažán), 22.8.2010
Tak to už budou asi zralý, zítra to zkusím, dík,zdraví E
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika