|
Plodnost kamčatské borůvky, 25.5.2010  Tak jsme letos předběhli kosáky a ochutnali první plody, E |
 |
Kdy přesadit broskvoň, 1.11.2009 Nechci se hádat, ale přesazovat a vůbec vysazovat broskve jedině na podzim. Mám to od starých zahrádkářů. Vysadil jsem na podzim již kolem 8 broskví a všechny v pohodě. Přesazoval jsem 4, některé už ř let staré a také v pohodě.
Jednou jsem... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Vedení révy ve skleníku, 27.10.2009 Ve skleníku /6x4 m/ s úspěchem pěstuji révu už 6 let. Vřele doporučuji. Ve Středočeském kraji nejsou moc podmínky pro pěstování venku. Ve skleníku se vínu daří skvěle, chce to jen více péče při řezu. Mám celkem 8 sazenic (všechny barvy a 1/2... celý příspěvek > |
 |
mé jiřiny, 8.10.2008 odruda, která je vysoka-tak 140 cm, nebo pokud ji opravdu dobre zalevate-i 2metry dokaze se jmenuje VULKÁN, je to stara nemecka odruda, zadna jina neni tak zariva jako tato... vrele doporucuji vsem... |
 |
mé jiřiny a Váš dotaz, 8.10.2008 děkuji za Vas nazor... je pravda, ze velkokvete se opravdu libi... a řekl bych, že nejvetsi budoucnost mají zíhane odrudy a take tmavoliste... |
 |
mečíky (gladioly), 30.9.2008 presne tak... morit na jare... a po osuseni oddelit starou hlizu od nově narostle... |
 |
mečíky (gladioly), 30.9.2008 hlizy se po sklizni dosousi a az pote se rozdeli a oddeli... |
 |
Co s touto Yukou?, 28.9.2008 zkuste to vydlabat pokud to pujde... |
 |
mečíky (gladioly), 24.9.2008 vse co zde bylo uvedeno je spravne... akorad jedna mensi chyba-pri sklizni ihned odlomte nat... jinak je mozne, ze rostlina muze natahnout botritidu dovnitr hlizy... |
 |
Moření cibulí mečíků, 23.9.2008 ano je to actel.,jinak na zimu hlizy nijak nemorim... az na jare... hl.se musi po sklizni dosusit a pak teprav uskladnit... |
 |
|
 |
Moření cibulí mečíků, 23.9.2008 na trasnenky se obvykle ve skladech pouzivaji dymovnice... velikosti jako prskavky... |
 |
mečíky (gladioly), 22.9.2008 mnohdy se stane, ze prezije i brut meciku pres zimu... ale vskutku doporucuji je do konce zari sklidit a vysusit a pote uskladnit a behem zimy ocistit... |
 |
Jaké sklo?, 21.9.2008 moc dekuji za rady, takze se mi zda, ze je to nerozhodne... oboji ma sve mochy... |
 |
Jaké sklo?, 21.9.2008 Dobrý den, chtel bych si poridit sklenik, uz mam i vybrano. Jne nevím jaka okna mam pro nej pouzit, zda čirá nebo rozptylná? Děkuji za názory |
 |
mečíky (gladioly), 18.9.2008 Mečíky sklidte nejpozdeji do konce zari, jinak hrozi napadeni botritidou-houbova choroba, ty male hlizky---presneji bruty vysejte v dubnu-pokud jich chcete mit vetsi mnozstvi, jinak pro zahradkarske pouzizi to potreba neni... |
 |