Příspěvky uživatele - 48.30

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Plodnost kamčatské borůvky, 25.5.2010 Obsahuje fotku
Tak jsme letos předběhli kosáky a ochutnali první plody, E
Kdy přesadit broskvoň, 1.11.2009
Nechci se hádat, ale přesazovat a vůbec vysazovat broskve jedině na podzim. Mám to od starých zahrádkářů. Vysadil jsem na podzim již kolem 8 broskví a všechny v pohodě. Přesazoval jsem 4, některé už ř let staré a také v pohodě. Jednou jsem... celý příspěvek >
Vedení révy ve skleníku, 27.10.2009
Ve skleníku /6x4 m/ s úspěchem pěstuji révu už 6 let. Vřele doporučuji. Ve Středočeském kraji nejsou moc podmínky pro pěstování venku. Ve skleníku se vínu daří skvěle, chce to jen více péče při řezu. Mám celkem 8 sazenic (všechny barvy a 1/2... celý příspěvek >
mé jiřiny, 8.10.2008
odruda, která je vysoka-tak 140 cm, nebo pokud ji opravdu dobre zalevate-i 2metry dokaze se jmenuje VULKÁN, je to stara nemecka odruda, zadna jina neni tak zariva jako tato... vrele doporucuji vsem...
mé jiřiny a Váš dotaz, 8.10.2008
děkuji za Vas nazor... je pravda, ze velkokvete se opravdu libi... a řekl bych, že nejvetsi budoucnost mají zíhane odrudy a take tmavoliste...
mečíky (gladioly), 30.9.2008
presne tak... morit na jare... a po osuseni oddelit starou hlizu od nově narostle...
mečíky (gladioly), 30.9.2008
hlizy se po sklizni dosousi a az pote se rozdeli a oddeli...
Co s touto Yukou?, 28.9.2008
zkuste to vydlabat pokud to pujde...
mečíky (gladioly), 24.9.2008
vse co zde bylo uvedeno je spravne... akorad jedna mensi chyba-pri sklizni ihned odlomte nat... jinak je mozne, ze rostlina muze natahnout botritidu dovnitr hlizy...
Moření cibulí mečíků, 23.9.2008
ano je to actel.,jinak na zimu hlizy nijak nemorim... az na jare... hl.se musi po sklizni dosusit a pak teprav uskladnit...
Moření cibulí mečíků, 23.9.2008
na trasnenky se obvykle ve skladech pouzivaji dymovnice... velikosti jako prskavky...
mečíky (gladioly), 22.9.2008
mnohdy se stane, ze prezije i brut meciku pres zimu... ale vskutku doporucuji je do konce zari sklidit a vysusit a pote uskladnit a behem zimy ocistit...
Jaké sklo?, 21.9.2008
moc dekuji za rady, takze se mi zda, ze je to nerozhodne... oboji ma sve mochy...
Jaké sklo?, 21.9.2008
Dobrý den, chtel bych si poridit sklenik, uz mam i vybrano. Jne nevím jaka okna mam pro nej pouzit, zda čirá nebo rozptylná? Děkuji za názory
mečíky (gladioly), 18.9.2008
Mečíky sklidte nejpozdeji do konce zari, jinak hrozi napadeni botritidou-houbova choroba, ty male hlizky---presneji bruty vysejte v dubnu-pokud jich chcete mit vetsi mnozstvi, jinak pro zahradkarske pouzizi to potreba neni...
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika