|
Příspěvky uživatele - 84.20
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008 Paní Hráběnko, máte to moc hezké. Něco podobného si představuji také, zatím bohužel spíš "hasím" 30 - 40 let zanedbané údržby domu a sadu.
Určitě ale vynechám toho slona . Ovšem proti gustu... |  | Do jakého stáří/výšky lze kácet smrky bez povolení?, 26.8.2008 Dotaz možná nezní příliš jasně, proto raději vysvětlím: Před předzahrádku (ještě na náš pozemek) bývalý majitel asi před 10 - 15 lety nasázel smrky s představou, že budou fungovat jako živý plot. Pochopitelně tuto funkci neplní, dnes jsou vysoké... celý příspěvek > |  |
|  | Rychlerostoucí živý plot, 26.8.2008 Netroufám si příliš radit, nemám s tím zatím žádnou zkušenost, ale např. 10 deutzií, které mám na plot připravené, mi letos od jara přirostlo o cca 60 cm. Totéž potentilla.
To je, myslím, dost. |  | Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 24.8.2008 Už jsem to tu někde ventiloval - řetěz je správně napnutý tehdy, kdy po prudkém cuknutí na horní straně lišty setrvačností popojede sám o další 1 - 2 cm.
Průvěs dole není příliš důležitý, je výsledkem mj. vůlí mezi zuby, které jsou u každého... celý příspěvek > |  | Černání větví, 24.8.2008 Nerad bych hlásal bludy, ale podobného jevu, i když asi v menším měřítku, jsem si všiml také - u zastíněných stromů v zamokřelé půdě s polovinou kmenu "vyhnilou". Na takovém stromu se některé rány po jarním řezu a ošetření latexem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|