|
v zahradnictví mně poradili..., 22.2.2007 v zahradnictví mně poradili, abych již v první roce po vysazení thuja oc. malonyana zastřihával boční větvičky, aby došlo k růstu do šířky. nemůže to mít vliv i na celkový růst,nezpomalí se? |
 |
zalévat trávník po výsevu?, 22.2.2007 je potřeba trávník po výsevu v jarním (březen) období zalévat? |
 |
|
 |
Laskavec amaranthus, 26.1.2007 Název rostliny: Laskavec jedlý
Latinský název: Amaranthus oleraceus
Lidové a obecné názvy: „Svaté zrno“ Inků
Botanická charakteristika: Jednoletá bylina, dorůstající výšky až 1 m..
Čeleď: Laskavcovité; Amaranthaceae
Původ a... celý příspěvek > |
 |
Použití betonových kostek na olemování trávníku...?, 14.1.2007 Je vhodné použití betonových kostek 10x10 na olemování trávníku a vytvoření předělu mezi trávníkem a okrasným záhonem? Pokud ano, usazují se kostky do pískového podloží, nebo se můžou dát přímo do hlíny?
Děkuji |
 |
Jak namnožit a kdy vysadit břečťan aj. popínavé rostliny?, 29.11.2006  Máte pravdu nakonec je to opravdu přísavník.
Dá se namnožit zimními řízky zapíchnutými do písku, nebo hlíny? Děkuji |
 |
Jak daleko od sebe vysadit Thuja oc. malonyana?, 18.11.2006 Jak daleko mám od sebe vysadit metrové sazenice thuje oc. malonyana, aby vytvořily hustý živý plot?
Děkuji
Jarek |
 |
Jabloně odolné proti nemocem, 11.11.2006 Chtěl bych vysadit pár stromů jabloní, které by byly odolné proti nemocem a jejich plody se dali uskladnit přes zimu. Dokážete poradit jaký druh jabloní by splňoval moje požadavky? Děkuji Albert |
 |
Poraďte, kde koupit ovocné stromky v okr. BV, 10.11.2006 Dobrý den,
dokáže někdo poradit, kde je v okrese Břeclav nějaká prodejna (školka) s větším výběrem ovocných stromků ?
Děkuji |
 |
Vysazení trávníku v dubnu, 8.11.2006 Pane Stanislawe, a pokud provedu výsev trávníku ještě teď v listopadu, nemůže semeno vymrznout? |
 |
Je už pozdě na vysazení thůjí?, 8.11.2006 Je možné ještě teď v listopadu vysazovaz thůje? Pravděpodobně bude již pozdě, alespoň já mám obavu, aby nevymrzly.
Díky za odpověď
Albert |
 |
|
 |
Přesazení ořešáku, 8.11.2006 Je možné přesadit ořešák o výšce ca 4 m? Průměr kmínku je ca 8 cm.
Díky
Albert |
 |
černý rybíz, 6.10.2006  Prosím o radu, kdy a čím ošetřovat tento keř. Během léta a na podzim listy hnědnou a kroutí se.
Děkuji
vedralova.silvie@seznam.cz |
 |
V jakém ročním období stříhat thůje?, 10.9.2006  Dobrý den, zajímalo by mě v jakém roč. období se dají stříhat thůje? Mám je asi 2-3 m vysoké a zatím nestříhané. Děkuji
Albert |
 |
Habr obecný přímo z lesa, 6.9.2006 Dá se použít na výsadbu živého plotu HABR přímo z lesa, nebo se používá nějaký kultivar? Dá se vysadit i na podzim?
Díky
Jarek
|
 |