Příspěvky uživatele - 165.33

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
v zahradnictví mně poradili..., 22.2.2007
v zahradnictví mně poradili, abych již v první roce po vysazení thuja oc. malonyana zastřihával boční větvičky, aby došlo k růstu do šířky. nemůže to mít vliv i na celkový růst,nezpomalí se?
zalévat trávník po výsevu?, 22.2.2007
je potřeba trávník po výsevu v jarním (březen) období zalévat?
Laskavec amaranthus, 26.1.2007
Název rostliny: Laskavec jedlý Latinský název: Amaranthus oleraceus Lidové a obecné názvy: „Svaté zrno“ Inků Botanická charakteristika: Jednoletá bylina, dorůstající výšky až 1 m.. Čeleď: Laskavcovité; Amaranthaceae Původ a... celý příspěvek >
Použití betonových kostek na olemování trávníku...?, 14.1.2007
Je vhodné použití betonových kostek 10x10 na olemování trávníku a vytvoření předělu mezi trávníkem a okrasným záhonem? Pokud ano, usazují se kostky do pískového podloží, nebo se můžou dát přímo do hlíny? Děkuji
Jak namnožit a kdy vysadit břečťan aj. popínavé rostliny?, 29.11.2006 Obsahuje fotku
Máte pravdu nakonec je to opravdu přísavník. Dá se namnožit zimními řízky zapíchnutými do písku, nebo hlíny? Děkuji
Jak daleko od sebe vysadit Thuja oc. malonyana?, 18.11.2006
Jak daleko mám od sebe vysadit metrové sazenice thuje oc. malonyana, aby vytvořily hustý živý plot? Děkuji Jarek
Jabloně odolné proti nemocem, 11.11.2006
Chtěl bych vysadit pár stromů jabloní, které by byly odolné proti nemocem a jejich plody se dali uskladnit přes zimu. Dokážete poradit jaký druh jabloní by splňoval moje požadavky? Děkuji Albert
Poraďte, kde koupit ovocné stromky v okr. BV, 10.11.2006
Dobrý den,     dokáže někdo poradit, kde je v okrese Břeclav nějaká prodejna (školka) s větším výběrem ovocných stromků ? Děkuji
Vysazení trávníku v dubnu, 8.11.2006
Pane Stanislawe, a pokud provedu výsev trávníku ještě teď v listopadu, nemůže semeno vymrznout?
Je už pozdě na vysazení thůjí?, 8.11.2006
Je možné ještě teď v listopadu vysazovaz thůje? Pravděpodobně bude již pozdě, alespoň já mám obavu, aby nevymrzly. Díky za odpověď Albert
Přesazení ořešáku, 8.11.2006
Je možné přesadit ořešák o výšce ca 4 m? Průměr kmínku je ca 8 cm. Díky Albert
černý rybíz, 6.10.2006 Obsahuje fotku
Prosím o radu, kdy a čím ošetřovat tento keř. Během léta a na podzim listy hnědnou a kroutí se. Děkuji vedralova.silvie@seznam.cz
V jakém ročním období stříhat thůje?, 10.9.2006 Obsahuje fotku
Dobrý den,  zajímalo by mě v jakém roč. období se dají stříhat thůje? Mám je asi 2-3 m vysoké a zatím nestříhané. Děkuji Albert
Habr obecný přímo z lesa, 6.9.2006
Dá se použít na výsadbu živého plotu HABR přímo z lesa, nebo se používá nějaký kultivar? Dá se vysadit i na podzim? Díky Jarek
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika