Příspěvky uživatele - 162.128

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zlte paradajky, 3.5.2007
sadbu rajcat ma zahradnictvi kral a kurz ve stodulkach,naproti safrance, ale zluta rajcata ted momentalne nemaji (byla jsem tam vcera). Ale predpokladam, ze jeste nejakou sadbu dovezou. z vlastni zkusenosti mohu doporucit zluta kerickova, co maji... celý příspěvek >
Náhrada trávníku - květinová louka, 30.4.2007
zkuste treba materidousku, da se po ni chodit, voni, a kdyz kvete tak vam udela nadherny kvetouci koberec. a rychle se rozrusta.
Vistárie, 27.4.2007
dvoustrana o vistarii je v kvetnovem cisle casopisu zahradkar. Mimo jine tam pisou ze vistarie kvete na vodorovnych vyhonech.
Mate nekdo zkusenosti s popinavymi jahody od Satrkla?, 23.4.2007
fotografie v katalogu starkla jsou upraveny na pocitaci a plody nebo kvety namnozeny a rozkopirovany. staci se pozorneji divat a najdete shodne skupinky. drivejsi  katalog byl napadnejsi, letos se vice snazi aby to nebylo poznat. kouknete... celý příspěvek >
kombinácia rastlín, 20.4.2007
¨Mozna by bylo lepsi nejedly tulipan zasadit nekam jinam. v zeleninove zahradce je mozne vysadit aksamitnik a mesicek, oboji chrani proti skudcum a moc pekne vypada a kvete jeste v listopadu. Aksamitnik si dejte treba k rajcatum. Dale bych... celý příspěvek >
Mulčovací kůra a cibuloviny, 20.4.2007
Moje prakticka zkusenost - v mulcovaci kure mi rostou a kvetou narcisy, modrence, tulipany, okrasny cesnek, meciky. Vrstva cca 5 cm. Obzvlaste me prekvapily ty modrence, nebot jsem je nekupovala,  v zahradnictvi to bylo k krabici s tulipany.... celý příspěvek >
Komule - Buddleia Daviddii, 20.4.2007
na jare se muze sestrihnout hodne nizko, klidne 15 cm nad zemi. Ja ji sestihla asi 50 cm,aby to nepusobilo tak ponure. Za rok nam vyrostla do vyse 1,5 metru a byla porad obsypana kvety. Mam asi 4 kousky, kazdy v jinem prostredi, a kazda prospiva... celý příspěvek >
Co do vlhka a stínu?, 18.4.2007
stovky odrud host ma ondrej fous v melniku, ale mam ten pocit, ze letos zavrel zahradnictvi. zkuste jeho web na www.hosta.cz mely by tam byt informace kde je mozne dale nakoupit a sl otez koupit pres internet. Mam od nej asi tricet ryznych... celý příspěvek >
Jaký typ trávníků zvolit do ovocného sadu?, 16.4.2007
nevim v cem je problem s jetelem, my ho meli pod balkonem u bytovky a byl krasny. nenarostl nikdy moc vysoko,a sekal se tak trikrat ctyrikrat pres leto. pri sekani krasne vonel,a kdyz narostl, tak nam tam na nej chodili zajici. Mela jsem ho moc... celý příspěvek >
Kristalon start kristalon plod a kvet, 13.4.2007
tak jak navod a nazev uvadi. Start pouzivejte k hnojeni na zacatku sezony nebo pri zasazeni rostlinek, atd. atd.   Plod a kvet ve chvili kdy rostlinky zacnou kvest a budou plodit. Presny postup je na krabici s hnojivem. Kristalon je dobre... celý příspěvek >
Jak dostat trávník do kondice?, 13.4.2007
jsme na tom stejne, jilovita puda, tri roky stary travnik, ktery obzvlast na mistech kde lezely pul roky cihly a betonove tvarnice trpi. pomohlo na jare zvertikulovat, a pote pohnojit. Hnijili jsme pripravkem Travin, ktery pohnoji a jeste likviduje... celý příspěvek >
Jak často je třeba zavlažovat v březnu založený trávník?, 11.4.2007
travnik je potreba zavlazovat v prvnich tydnech hodne, obzvlast v letosnim suchem jaru (u nas uz pres mesic neprselo).  Odbornik nejsem, ale doporucila bych zavlahu kazdy den. Seminka vyklici velice rychle behem nekolika dni a nenechte je... celý příspěvek >
jaká je nejvhodnější popínavka na plot z pletiva, 10.4.2007
My mame na plote chmel, plot obroste uz prvnim rokem spolehlive, vznikne krasna nepruhledna stena a na podzim se obsype sistickama. Na zimu ale opada.
zahradní kala, 6.4.2007
upal je kdyz date rostlinku na misto, kam silne prazi slunicko.
spirála na rajčata a okurky, 3.4.2007
vyhodou spiraly je, ze se do ni rajce elagantne zamota neni potreba ho privazovat dratkama. Bohuzel jak rajce doroste do 1,5 metru, tak to pod tihou plodu pada, takze ke spirale pak take pritloukam ruzne tycky pro stabilizaci, nejlepe se mi osvedcila... celý příspěvek >
Další diskuze:  2122232425>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika