|
Příspěvky uživatele - 153.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
semena cibulovin, 23.7.2007 Dobrý den,seženu někde semena cibulovin? (tulipány, sněženky...) Ráda bych se pokusila o vypěstování.děkuji |  | Mulč na skalce, 23.7.2007 Dobrý den,plánuji založení skalky a ráda bych se zeptala, zda je možné na kalce použít mulčovací směs.Pokud ano - nebude problém na jaře s růstem některých cibulovin? (sněženky, bledulky, hyacinty, krokusy, mečíky a pod) děkuji |  |
|  | Barvy na odkvetlých květinách (hyacinty a krokusy), 23.7.2007 Dobrý den,prosím o radu. Na zahradě mám mnoho barevných odrůd hyacintů a krokusů. Cibulky jsem dostala od babičky. Chtěla bych si příští rok pohrát trochu s barvama a nemít to tak pomíchané. Po odkvětu ovšem barvy nepoznám a tak nevím jak na... celý příspěvek > |  | Zálivka rajčat a paprik, 27.6.2007 Chápu to dobře? Taky to chci vyzkoušet. Seříznete dno u pet lahve otočíte ji seříznutýmn dnem nahoru a lijete vodu. Co s tím víčkem? - to oddělat uplně nebo do něj jenom větší díru. Pokud ho oddělám úplně, tak tím otvorem asi vše odteče ne? (je... celý příspěvek > |  | sviluška na okurkách, 8.6.2007 Dobrý den,taky mám s pokojovými květinami a sviluškami na nich zkušenost. Problém s postřiky byl, že ty potvory lezou do místa, kde list vyrůstá a tam se schovávaj. Stačí, když jedna, dvě přežije a je to za pár dnů to samé.Tyhle potvory nesnášejí... celý příspěvek > |  | Hlína, 26.4.2007 Dobré ráno,
prosím o radu. Zakládám si zahradku. Na většině "návodů" k pěstování čehokoliv je napsáno, že je to do kyselé, zásadité a bůhvijaké půdy. Jsem schopna tady tento stav půdy nějak zjistit?
děkuji Petra |  | Narcisy a tulipány, 17.4.2007 Dobrý den,
lze narcisy a tulipány nějakým způsobem úšpěšně množit?
děkuji |  |
 |
|
|
|