Příspěvky uživatele - 122.186

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar a Metaltec 1, 22.8.2008
A tady je reakce Dolmaru: Dear Mr. XXXXX,thank you for your email. We have no experience with the mentioned product and we also don't recommend to use it. Dolmar engines has been designed and tested for use of Dolmar high performance oil as it is... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 22.8.2008
Tak to zni dobre, to jsem rad, ze jsem nezvoral vyber retezu. Diky za info, Karel
Pane J.S., ano, ja vim, naprosto zbytecne chyba, sypu si popel na hlavu. Na druhou stranu, ono to s tim navodem neni tak jednoduche. Nikde Vam totiz jasne nenaspecifikuji jak presne dotahnout retez (jak musi byt velka sila, abyste dostal vodici... celý příspěvek >
Dobry den, dneska jsem poprve vyzkousel PS-5000 pri rezani tramku a desek. Protoze je to trosku znecistene drevo koupil jsem v Husqvarne retez s kulatym zubem. Je to presne dle navodu 0.325, 64 clanku, 686, 1.5mm, kulatu zub. Chlapek me ale... celý příspěvek >
Dolmar a Metaltec 1, 21.8.2008
Ano, chyby se deji. I to je duvod proc mam dva naprosto rozdilne kanystry. Jeden na cisty benzin (obycejny) a druhy (Jonsered/Husqvarna s tim figlovskym hrdlem co se natlaci na pilu a pak se otevre) na smes. Uvidime co odpovi z Dolmaru, preci jen... celý příspěvek >
Dolmar, 21.8.2008
To je ale divne, protoze na www.militec1.com/ odkazuji na www.militec.cz/  jako vyhradniho distributora a na www.metaltec-1.cz/home.php zase pisi o soudnim rozhodnuti, ze militec nemuze prodavat svuj dovazeny produk v obale metaltec.... celý příspěvek >
Povinnosti prodejce motorove pily: co zakaznikovi ukazat a co ne?, 21.8.2008
Diky za informaci, takze uz vim, ze ten muj mistni obchodnik je kvalitni prodejce. Skoda, ze jsem si od nich nemohl koupit pilu. Dolmar totiz nevedou (zato HQ/Jonsered, kdyz dalsi prodejna HQ je hned 2km vedle), ale uz jsem si od nich koupil brousici... celý příspěvek >
Dolmar & Metaltec 1, 20.8.2008
Dobry den, predne nechci rozpoutat zadnou flame war! Jen bych rad vyuzil rady prispevovatele Gl (a nebo andy.wise?), ktery doporucoval kontaktovat dolmar a otazat se ho na Metaltec 1 a pouziti v Dolmar benzinove motorove pile (ve smesi benzinu a... celý příspěvek >
Povinnosti prodejce motorove pily: co zakaznikovi ukazat a co ne?, 20.8.2008
Dobry den, byl jsem ted v lokalnim krame, ktery prodava Husqvarna/Jonsered a pri koupi pilniku, sablon, kanystru a noveho retezu doslo na to jak se retez brousi. Prodavac na mne koukal jako na pitomce a kde, ze jsem tu pilu koupil a opravdu mi... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 20.8.2008
Pane Gl, to serizeni po 10 nadrzich jak pisete dvakrat, to jste si delal sam? Z fora vim, ze jste si postavil otackomer, proto se ptam. Diky, Karel
Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 20.8.2008
Pane J.S. diky za radu. Z toho co pisete mi vyplyva, ze se na nastaveni ci jeho kontrolu ted mam vykaslat, michat Dolamar olej 1:50 a rezat a rezat a spolehnout se na nastaveni z fabriky. Puvodne jsem si myslel, ze nastaveni pily se da exactne... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000: jake jsou maximalni zabehove otacky?, 19.8.2008
Dobry den, koupil jsem pilu Dolmar PS-5000. Prodejce byl ochoten mi pilu otestovat na sestelovani na zabeh. Nalil benzin, sli jsme ven, pilu nahodil, pridal plyn. Zdechl a rekl dobre. Ja na to, to je vsechno, nebudete merit otacky? On na to, ze to... celý příspěvek >
Výběr motorové pily, 13.8.2008
Dejte vedet jak slape. Taky se chystam na Dolmar. :-)
Jakou hobby benzinovou pilu?, 12.8.2008
Dneska jsem zacal rozebirat strop kuchyne a vypada to, ze je i castecne vyzdena. Do takoveho svinstva bych si nedovolil pustit ani pilu z pujcovny. Nebylo by to fer. Takze to vidim na omlaceni omitek a pak na decentni rozhozeni drevenice bagrem.... celý příspěvek >
Jakou hobby benzinovou pilu?, 12.8.2008
No to je zase brouk do hlavy. :-) Uznavam pro zabeh pily to nemusi byt zrovna to prave orechove jako si nekde udelat probirku, ale na druhou stranu, pokud se pouzije ten filtr na prasne prostredi, ktery dle J.S. ma byt v dodavce? Jeste je moznost si... celý příspěvek >
Další diskuze:  1234  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika