Příspěvky uživatele - 176.86

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Husqvarna x Stihl, 25.8.2008
a co mal povedat, ze HQ je lepsia? ved vami uvadzana Stihl ma vykon o 0.5 kW vyssi... lepsie porovnanie by bolo 440 a 372XP, kde su vykony porovnatelne, XP sposobuje lepsiu akceleraciu atd... k tym cenam asi tolko, ze aj 372XP stala v tej dobe... celý příspěvek >
Had na zahradě, 25.8.2008
no vzdy ide o ineho hada (z pochopitelnych radsej nespecifikovatelnych dovodov), ale ked tak nad tym uvazujem, tak vzdy sme ho nasli v okruhu asi 10m, mozno aj menej... teda tam niekde sa zdrzuju, je to oblast drevarne... ale doobedu tam slnko... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 24.8.2008
moj nazor je resp. co mi robi HQ (ten shit mate pravdu), nasadim listu, nahodim retaz, listu sa snazim natiahnut a rukou pootocim retaz, fajn retaz sadla, nic tam "nepuka", skontrolujem vizualne retaz je v kolecku, prikladam kryt a... celý příspěvek >
Dolmar PS-5000 a Husqvarna retez, 24.8.2008
preco chcete kupovat novu listu? ved tym, ze vam zhodilo retaz tak sa liste nestalo nic (predpokladam)... a tiez netreba novu retaz, podla mna to chytilo 1 zub tak poriadne, no nech su 3 zuby chytene, ja by som dorovnal celu retaz, nabrusil a nevidim... celý příspěvek >
Had na zahradě, 24.8.2008
skusim sa napisat skusenosti bez toho, aby bol prispevok zmazany... susedu 2x ustipla vretenica, prvykrat to bolo celkom v pohode, druhykrat bola v nemocnici viac ako dva tyzdne a dost sa to komplikovalo, jednoducho si nevsimla hada a presla okolo... celý příspěvek >
Prve moje skusenosti s Dolmar 4600s, 24.8.2008
u nas staji pilnik 45skk (presne), to stala ta bruska 450skk teda pod 400czk? to bola dobra kupa potom, velmi dobra...
nemali ste pocuvat ved viete koho a bolo treba kupit Gude 2500, poriadnu brusku :)) ani neviem kolko mate rokov, nemate deti nad 3r alebo vnucata? idu Vianoce, potesili by sa takej bruske, konecne "dospelacka" hracka :D
nestacim sa divit, ze ti co "zainvestovali" do brusky uz pilnik na bezne prebrusenie retaze nepouzivaju vobec :)
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika