|
Příspěvky uživatele - 204.208
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
postupné dozrávání sklizených rajčat, 29.8.2008 Ahoj Gábino, rajčata nechávám dozrávat na keřících a sklízím postupně až do té doby, než přijdou první mrazíky. Když hrozí, že by je už sežehl mráz, tak odstříhnu celé větvičky i s nedozrálými rajčaty a pověsím do garáže ... celý příspěvek > |  | Anglický muškát, 28.8.2008 Jestli mohu poradit, tak anglické velkokvěté muškáty - Pelargonium grandiflorum nesnáší přemokření, nesmí se zalévat přes květy a hlavně je třeba rostliny chránit před dlouhými dešti! Dělá jim dobře hodně slunce a podle mé zkušenosti zalévat až... celý příspěvek > |  |
|  | černání paprik, 27.8.2008 Co máte za odrůdu? Může to být odrůdou. Zdravím - Daniela. |  | okrasné zelí, 27.8.2008 Pokud chcete, aby se Vám zelí vybarvilo dřív, musíte ho zasít již v květnu. Zdravím - Daniela. |  | Vlašské ořechy - nový recept, 26.8.2008 Marcelko, vůbec nevypadáte jako alkoholik, ale jako člóbrďa, který si umí vychutnávat vše, co je po ruce - a to se mi líbí. Jinak ořechy také uchovávám v mrazáku. A přidávám je do ovocného salátu:
Nakrájím všechno ovoce, co na zahradě... celý příspěvek > |  | Ostružiny ve vodce, 26.8.2008 Tedy děvčata, vy mi děláte chutě!!! Asi budu muset také něco vyzkoušet. Už jsem o tom slyšela, ale nikdy jsem to nenakládala. A Marcelko, opravdu to vydržíte nesáhnout na to až do Vánoc? To já bych určitě chodila ochutnávat. Já... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 26.8.2008 Všechno je to moc krásné. Ta kůra vůbec podle mne nevadí, protože až se rozrostou všechny rostliny, tak téměř nebude vidět. Souhlasím s tím, že každý si má udělat zahrádku podle svého vkusu, aby se mu na ní líbilo a byl tam rád. Jen vám... celý příspěvek > |  | Had na zahradě, 24.8.2008 Já bych se hadů vůbec nebála. Hadi všeobecně jsou velmi plaší - stačí zadupat a jsou pryč. Vyruší je většinou už jen kroky. Zdravím - Daniela. |  | Jak ořezat oleandr?, 24.8.2008 Nechcete-li se připravit o květy v příštím roce, měl by se oleandr řezat vždy až po odkvětu. Oleandr kvete na starém dřevě a proto je dobré řezat ho asi tak o 1/3 výhonů a v dalším roce o další třetinu. Potom Vám bohatě... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.8.2008 Lucko, to jsem nevěděla, že studna je pro víc lidí. To chápu - každý je moudrý, ale nikdo nehne prstem, že! Někdy je to složité.
Ta nevěsta se mi také moc líbí. Překvapuje mne, jak pěkně se jí daří na okně. Všechny zdravím -... celý příspěvek > |  |
|  | proti mačkam (kočkam), 24.8.2008 Myslím si, že sehnat kočku dnes není žádný problém. Koukněte do inzerce, co koťat tam nabízejí. Zdravím - Daniela. |  | hořká sůl, 24.8.2008 Ahoj Ivo, to jsem ráda, že aspoň něco se Vám podařilo zachránit. Na zimu není třeba nějak zvlášť thůjky připravovat. Když delší dobu neprší, tak je třeba zalévat i ty jednoleté. Sice už mají víc vyvinutý kořenový systém, ale ještě to... celý příspěvek > |  | chlupáčci, 24.8.2008  Všechny kočičky jsou moc krásné! Také vaše kočičky milují výšky? Naše Pucina se nejraději prochází po střeše a sousedům v okapu. Zdravím - Daniela. |  | Lze použít vodu z bazénu na zalévání květin?, 23.8.2008 Chcete-li s vodou z bazénu zalévat, museli byste přestat chlorovat a opravdu nechat chlor z vody vyprchat. V tom případě se ale zase začne tvořit řasa a zbytečně si přiděláte práci. Jen jednou, když jsme ještě neměli zkušenosti, jsme s... celý příspěvek > |  | nemám koťata, 20.8.2008 Ahoj Dano, musím Vám říci, že ty chlupaté kočičky jsou přeci jen krásnější. Mazlivé jsou všechny stejně, ale ty Vaše jsou prostě SUPER! Zdravím - Daniela. |  |
 |
|
|
|