Příspěvky uživatele - 165.70

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
pokojové květiny, 11.4.2008
Pokud nefandíte kaktusům, na jižním okně skvěle rostou sukulenty
Pěstování orchideí, 10.4.2008 Obsahuje fotku
K předchozímu příspěvku připojuji foto - růžová kvete každý rok 2x, sotva dokvétá jeden stvol, už se tvoří nový. Slyšela jsem ale, že nejochotněji kvetou žluté phalenopsky.
Pěstování orchideí, 10.4.2008
Phalenopsis opravdu nepotřebují intenzivní péči, spíše naopak. Podle mě je základ úspěchu východní okno, zálivka ponořením do vody tak 2x za 3 týdny, nešetřím je ani když větrám - nevadí jim nějaké to ofouknutí. Přesazuji, až je to nutné, nehnojím. A... celý příspěvek >
Rakytník řešetlákový, 8.4.2008 Obsahuje fotku
Mám 3 rakytníky, jeden z toho jistě samice - měla plody, připojuji foto: Pokud se pletu, prosím opravte mě.
zásilková zahradnictví, 22.2.2008
Mám podobnou zkušenost s chryzantémami od Starkla - místo 5 různých barev mi poslali 3, navíc rostliny nebyly mrazuvzdorné - ze všech co pěstuji jediné nepřežily zimu :-(
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika