|
Příspěvky uživatele - 165.70
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
pokojové květiny, 11.4.2008 Pokud nefandíte kaktusům, na jižním okně skvěle rostou sukulenty |  | Pěstování orchideí, 10.4.2008  K předchozímu příspěvku připojuji foto - růžová kvete každý rok 2x, sotva dokvétá jeden stvol, už se tvoří nový.
Slyšela jsem ale, že nejochotněji kvetou žluté phalenopsky. |  |
|  | Pěstování orchideí, 10.4.2008 Phalenopsis opravdu nepotřebují intenzivní péči, spíše naopak. Podle mě je základ úspěchu východní okno, zálivka ponořením do vody tak 2x za 3 týdny, nešetřím je ani když větrám - nevadí jim nějaké to ofouknutí. Přesazuji, až je to nutné, nehnojím. A... celý příspěvek > |  | Rakytník řešetlákový, 8.4.2008  Mám 3 rakytníky, jeden z toho jistě samice - měla plody, připojuji foto:
Pokud se pletu, prosím opravte mě. |  | zásilková zahradnictví, 22.2.2008 Mám podobnou zkušenost s chryzantémami od Starkla - místo 5 různých barev mi poslali 3, navíc rostliny nebyly mrazuvzdorné - ze všech co pěstuji jediné nepřežily zimu :-( |  |
|
|
|