|
Příspěvky uživatele - 180.142
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
HQ 55 nemaže, 22.8.2008 Ano, to je ten otvor. |  | HQ 55 nemaže, 22.8.2008 Bez lišty. Na Vámi přiloženém obrázku tento otvor není nakreslen. |  |
|  | HQ 55 nemaže, 21.8.2008 Přesně tak. Olej vytéká z otvoru na tom těsnícím plechu. Tento otvor je v pravém horním rohu tohoto plechu. |  | HQ 55 nemaže, 20.8.2008 Mazací otvor v liště sice dosedá na mazací kanál, ale olej vytéká z jiného otvoru. Když nasadím lištu tak lišta tento otvor zaslepí. |  | HQ 55 nemaže, 17.8.2008 Dnes jsem vyzkoušel jednoduchý test mazání. Pilu jsem zoztočil nad dřevem a sledoval jestli na něm budou stopi po oleji. bohužel pila neutrousila ani kapičku. Sundal jsem řetěz a lištu a pilu naklonil. olej sice vytéká, ale z uplně jiného... celý příspěvek > |  | HQ 55 nemaže, 17.8.2008 Dobrý den,
dostala se mi do rukou Husqarna 55 (asi 10 let satará) s tím že je špatná lišta a kvůli tomu nemaže. Koupil jsem novou lištu originál HQ a pilu vyzkoušel. Po uříznutí dvou slabích špalíků jsem pilu vypnul a rukou přejel řetěz, který byl... celý příspěvek > |  | angrešty, 28.3.2006 Je Remerka a Rolonda česká odrůda? |  |
 |
|
|
|