Příspěvky uživatele - 180.142

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
HQ 55 nemaže, 22.8.2008
Ano, to je ten otvor.
HQ 55 nemaže, 22.8.2008
Bez lišty. Na Vámi přiloženém obrázku tento otvor není nakreslen.
HQ 55 nemaže, 21.8.2008
Přesně tak. Olej vytéká z otvoru na tom těsnícím plechu. Tento otvor je v pravém horním rohu tohoto plechu.
HQ 55 nemaže, 20.8.2008
Mazací otvor v liště sice dosedá na mazací kanál, ale olej vytéká z jiného otvoru. Když nasadím lištu tak lišta tento otvor zaslepí.
HQ 55 nemaže, 17.8.2008
Dnes jsem vyzkoušel jednoduchý test mazání. Pilu jsem zoztočil nad  dřevem a sledoval jestli na něm budou stopi po oleji. bohužel pila neutrousila ani kapičku. Sundal jsem řetěz a lištu a pilu naklonil. olej sice vytéká, ale z uplně jiného... celý příspěvek >
HQ 55 nemaže, 17.8.2008
Dobrý den, dostala se mi do rukou Husqarna 55 (asi 10 let satará) s tím že je špatná lišta a kvůli tomu nemaže. Koupil jsem novou lištu originál HQ a pilu vyzkoušel. Po uříznutí dvou slabích špalíků jsem pilu vypnul a rukou přejel řetěz, který byl... celý příspěvek >
angrešty, 28.3.2006
Je Remerka a Rolonda česká odrůda?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika