|
Příspěvky uživatele - 229.219
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Benzin v zahradni technice, 18.11.2008 Musím se přiznat, že jsem starý benzín bral trochu s despektem (snad jen vyjma motorové pily), ale včera jsem nemohl nastartovat sekačku (motor B and S Q4,5), každé zatáhnutí jen blafání a oblaka kouře, už jsem se v duchu loučil, když mě napadlo... celý příspěvek > |  | Husqvarna 40, 7.11.2008 Má ji můj táta - 15let a OK, ale dnešní pily jsou už trošku někde jinde co do akcelerace, zanášení a tak. |  |
|  | Měrka Stihl na omezováky - mám tu správnou?, 23.10.2008 vždycky je to o lidech, bohužel |  | Co se starým benzínem do 2T motorů, 22.8.2008 Chodím do lesa se sousedem, dva víkendy na jaře a dva na podzim. On má HQ340 a vesele si jede zjara na podzimní benzín a naopak. (Taky třeba dotahuje lištu až mi lezou oči z důlků) Zase je to dobrá reklama na HQ340 = opravdu něco snese! |  |
|
|
|