Příspěvky uživatele - 132.19

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu? , 25.7.2008
http://www.vscht.cz/anl/lach1/4_Coulo.pdf Takto stanovíte obsah C vitamínu přesně. Ovšem je to tak složité, že jsem z toho úplně blbý. Jestli je někdo schopen to převést do srozumitelné řeči pro laiky? Kolik by stálo vybavení? Ale to snad jenom pro... celý příspěvek >
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu? , 25.7.2008
Jenom tohle nechci číst! Předem napsat že něco nepůjde. No fůj. Ale nic ve zlém :-)  Pokud si matně vzpomínám na laboratorní cvičení kdysi, ach kdybych tenkrát dával lepší pozor...! Pracovali jsme s tabletkou Celaskonu jako jakousi konstantou... celý příspěvek >
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 24.7.2008
Nepotřebuji žádné přesné měření ale jenom měření orientační. Byretu koupíš novou cca za 150 kč s přesností 0,1 ml. Pokud nejsi náročný, můžeš jako byretu použít injekční stříkačku v ceně do 5 Kč/ks. Odměrné baňky v laboratorních potřebách taky... celý příspěvek >
Jak stanovit obsah C vitamínu v moštu?, 24.7.2008
Při moštování jablek ale taky jiného ovoce bývá řešen problém s vitamínem C. Údajně kovové a zejména železné součásti lisů a drtičů ovoce ničí obsah C vitamínu. Jak je problém závažný nevím. Někdo říká že pokles C vitamínu není podstatný a jiní... celý příspěvek >
Profi křovinořez Husqarna 235R, 9.6.2007
Já si myslím, že chyba bude v tom karburátoru. Mám pro ten názor určité indicie. Kompres zdá se být vyhovující a taky ji lze pro jistotu změřit. Manometr má každý automechanik. Nevím sice kolik má naměřit, ale myslím si, že velký rozdíl od motorky... celý příspěvek >
Profi křovinořez Husqarna 235R, 9.6.2007
Koupil jsem ojetý HQ 235R u firmy Lipka Frenštát. byl prodávaný jako bezvadný po opravě a hned s ním byly problémy. Nechtěl startovat. Dovezl jsem ho zpátky uplatnit půl roční záruku, tak se v tom trošku povrtali, chvíli to jelo a po zimě jsem ho... celý příspěvek >
Drtič větví - rada pro zakoupení nového, 30.12.2006
A podle kterého paragrafu se nesmí pálit roští? Pokud vím, tak se nesmí z důvodu požární nebezpečnosti plošně vypalovat suchá tráva, ale pokud tu suchou trávu shrabete na hromadu, tak ji spálit můžete. Kdyby se nesmělo pálit roští, tak byste si... celý příspěvek >
neznámé jablko, 17.12.2006
Já bych tipoval Grahamovo jubilejní. Velká zploštělá se slabou stopou červeně bohatá koruna stromu třeba roubovat na silné podnoži. Vysoká výtěžnost šťávy tuto odrůdu předurčuje k moštování, podzimní jablko v říjnu dobré nakyslé chuti dobré... celý příspěvek >
Výběr elektrické pily, 13.12.2006 Obsahuje fotku
Všichni tady píšete o třívodičové prodlužovačce v délce do 50 metrů bez udání průřezu. No budiž. Kdo si ale povšiml, že elektrické pily mívají dvoukolíkovou zástrčku? Tak na co ten třetí vodič? Neměla by stačit dvouvodičová prodlužovačka náhodou?
Praktická zkušenost., 22.11.2006 Obsahuje fotku
Kluci, pokud jste zrovna nezanedbávali základní školu, měli byste být tak trochu ampéráky všichni. 2000 stran to zrovna nebude, ale pro Josefa Vyskočila,alias Pepé Vyskoče to čtení taky zrovna nebude. Fyzika 9. třídy základní školy poskytne... celý příspěvek >
Praktická zkušenost., 22.11.2006
Bylo to kdysi dávno, kdy jsem ještě neměl motorovku HQ257 ale měl Narex30EPR-230V/1030W. Potřeboval jsem na konci zahrady 100 m od zásuvky shodit a naporcovat na metry hrušeň cca 90 cm obvod. Naspojoval jsem si prodlužky co jsem kde doma našel a... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika